Vision, Strategi og Værdigrundlag for Fredericia Golf Club

Vision:

Fredericia Golf Club skal drive en økonomisk forsvarlig golfklub i gode og hyggelige rammer, hvor medlemmerne kan udvikle og nyde deres sportslige og sociale engagement inden for golfsporten.

Strategi:

FGC og tilhørende faciliteter skal drives og udvikles inden for økonomisk forsvarlige rammer af ansatte samt ved medlemmers frivillige indsats. For alle væsentlige områder i FGC udarbejdes strategier og mål for arbejdet for og i FGC. Strategier og mål skal støtte op om FGC's overordnede vision.

Klubbens værdigrundlag:

Klik her for at læse klubbens værdigrundlang (Pdf fil)

Privatlivspolitik:

I forbindelse med persondataforordningen 2018 har Fredericia Golf Club udarbejdet en privatlivspolitik.

Klik her for at åbne klubbens privatlivspolitik

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.