Torsdags Seniorerne - Hvem er vi?

Vi er en stor ældre herre gruppe, som nyder at komme ud og spille golf og hygge sig med hinanden.

Hvornår spiller vi?

Vi spiller fast hver torsdag formiddag, og dagens spil afsluttes typisk med socialt samvær i klubhuset.

Hvordan kan man spille med?

Du skal bare have lyst til at spille en masse golf, møde en masse nye rare mennesker og hygge dig. Du kan blive medlem af Torsdagsseniorerne, fra det år, du fylder 55 år. Alle runder i TS er HCP tællende og afvikles efter de gældende golfregler. Kontingent er årligt 150 kr. og turneringsfee er 200 kr.. Beløbene betales første gang, du spiller eller straks.

Kontingent og turneringsfee indbetales på TS bankkontoen.

Har du lyst til at vide mere, eller har du spørgsmål om, hvordan du kommer igang med at spille med torsdagsseniorerne, så kan du kontakte Poul Skov Jensen på tlf. 7593 1324 eller e-mail povi@profibermail.dk

TS information:

TS Nyheder

TS Bestyrelse

TS Vedtægter

TS spilinformation

Referat generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling

Referat fra sidste bestyrelsesmøde

TS sommergolf

TS Spilleplan

TS Resultater

TS Vinter golf

TS Spilleplan

TS Resultater

TS Reguleringer

Følg os på Facebook

Der  spilles på sommerbane. Banen er åben for buggy kørsel.