Torsdags Seniorerne - Hvem er vi?

Vi er en stor ældre herre gruppe, som nyder at komme ud og spille golf og hygge sig med hinanden.

Hvornår spiller vi?

Vi spiller fast hver torsdag formiddag, og dagens spil afsluttes typisk med socialt samvær i klubhuset.

Hvordan kan man spille med?

Du skal bare have lyst til at spille en masse golf, møde en masse nye rare mennesker og hygge dig. Du kan blive medlem af Torsdagsseniorerne, fra det år, du fylder 55 år. Alle runder i TS er HCP tællende og afvikles efter de gældende golfregler. Kontingent er årligt 150 kr. og turneringsfee er 200 kr.. Beløbene betales første gang, du spiller eller straks.

Kontingent og turneringsfee indbetales på TS bankkonto 3733 - 3733591625 ved kasserer Per Mosegaard.

Har du lyst til at vide mere, eller har du spørgsmål om, hvordan du kommer igang med at spille med torsdagsseniorerne, så kan du kontakte Per Mosegaard på tlf. 2935 1522

TS information:

TS Nyheder

TS Bestyrelse

TS Vedtægter

TS spilinformation

Referat generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling

Referat fra sidste bestyrelsesmøde

TS sommergolf

TS Spilleplan

TS Resultater

TS Vinter golf

TS Spilleplan

TS Resultater

TS Reguleringer

Der spilles på vinterbane. Grundet meget våde baneforhold må der kun spilles med bærebag. Banen er lukket for buggy kørsel.