Mix - Parklubben - Hvem er vi?

I Mix-parklubben (tidligere Ægteparklubben) handler det om dansk hygge, de gode sportslige oplevelser, og hyggelig samvær med klubbens andre par.

Læs nyheder her

Der findes to regler i Mix-parklubben.

Regel nr. 1: I Mix-parklubben har hygge og samvær 1. prioritet.
Regel nr. 2: I Mix-parklubben spilles der i en afslappet atmosfære - også i forhold til partneren. Hvis dette ved særlige lejligheder ikke er tilfældet, så træder regel nr. 1 straks i kraft.

Hvornår spiller vi?

Vi spiller 6 gange i sæsonen (april-september), primært den sidste fredag i hver måned. Turneringerne kan ses i GolfBox. I GolfBox kan man også se hvilken matchform der spilles. Man tilmelder sig dagens turnering ved at tage en tid i GolfBox mellem kl. 14:00 og 16:30. Samtidig tilmelder man sig turneringen i GolfBox. Der er spisning og præmieoverrækelse efter hver turnering.

GolfBox sætter startlisten, således at man kommer til at spille med forskellige par igennem sæsonen.

Man kan anmode om en sen eller tidlig starttid - det gøres i GolfBox, samtidig med tilmeldingen.

Husk at betale turneringsfee samtidig. Kontonr. er oplyst i turneringsinformationerne i GolfBox.

Hvordan kan man spille med?

Alle Mix-par kan deltage. Begge skal være fuldtidsmedlemmer af Fredericia Golf Club, og begge skal være clearet til stor bane.

Et Mix-par skal spille sammen hele sæsonen.
Der spilles altid fra 1. tee, med mindre turneringsledelsen har oplyst andet.
Herrerne fra gul tee og damerne fra rød tee, med mindre der er oplyst andet i turneringsbetingelserne.

Vi anbefaler at man lader sig regulere regelmæssigt når man spiller private runder (EDS).

Husk - at selvom hygge og samvær har 1. prioritet, så spilles alle Mix-parturneringer altid efter gældende etikette- og golfregler.

Noget du er i tvivl om?

Mix-parudvalget ønsker Jer velkommen i klubben, og vi håber, I får nogle hyggelige fredage med Mix-pargolf. Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål på en af de følgende mailadresser:

palle.joergensen91@gmail.com

LeonKingston@hotmail.dk

fam-lind@mail.dk

erik.kjaeldgaard@gmail.com

Der spilles på vinterbane. Grundet meget våde baneforhold må der kun spilles med bærebag. Banen er lukket for buggy kørsel.