top of page

Medlemsfordele

Golfhäftet

Igen i år har I mulighed for at købe Golfhäftet hos os og samtidig støtte klubben. For hvert kort vi sælger, tjener klubben penge, som kommer os alle til gode.

Med Golfhäftet kan du spille golf til 50% greenfee på mere end 1.150 baner i Europa – og næsten 100 baner i Danmark. Der skal altså ikke spilles mere end ca. 2-2,5 runder før pengene er tjent ind igen. Golfhäftet er med andre ord den perfekte gave til golfspilleren, der har alt.

Du kan købe Golfhäftet i sekretariatet eller her

Støt sporten hos OK 

Med OK’s app kan du nemt støtte din lokale klub. Log ind i appen og vælg din forening, så støtter du automatisk med mindst 5 øre/liter, hver gang du tanker — uanset om du betaler med MobilePay, Apple Pay, dit OK Benzinkort eller Dankort i appen.

Strelasund Golfpark - Golf og wellness i Nordtyskland

 

Klik herunder og læs mere om disse ophold med fri golf på 36 huller med morgenmad og adgang til spa.

2-dages ophold

3-dages ophold

Gruppeophold

FICNESS medlemskab ved Fredericia Idræts Center

Medlemmer af Fredericia Golf Club har mulighed for at melde sig ind i FICNESS, og gøre brug af alle FICNESS’ faciliteter for 229,00 kr. (normalpris 279,00 kr.). Indmeldelse 149,00 kr. og depositum på armbånd 100,00 kr. I januar er der dog mulighed for at spare indmeldelsesgebyret.

I FICNESS kan man:

 • Gøre brug af svømmehal indenfor offentlig åbningstid (badeland mod tilkøb af billet hertil)

 • Booke bowling- og keglebaner

 • Booke badminton og bordtennisbaner

 • Booke sig på alle hold i FICNESS – aqua, holdsal og bikelokale

 • Benytte sig af FITNESS-lokalet i hallens åbningstid.

Er du medlem af Ficness gennem Fredericia Golf Club kan du gratis sætte dit medlemskab i bero i 6 måneder, i mens du nyder sommeren på golfbanen.

Ønsker medlemmer  af Fredericia Golf Club at være medlemmer, kan de oprette sig her. Herefter henvender medlemmet sig i receptionen ved svømmehallen, hvor man foreviser medlemsbevis (DGU kort). De vil fra receptionen være behjælpelig med at tilkoble det rigtige abonnement.

Sentido Kropsterapi ved. Michelle.

Fordi muskelafspænding ikke behøver at gøre ondt. Her arbejdes med at berolige musklerne, så de selv restituerer, frem for en smertefuld massage.

Kropsterapi hos Michelle er en kombination af:

 • Zonepunkter på fødderne

 • Meridianmassage – blide trykt og hold på kroppens energibaner/punkter

 • Afspænding af muskler i form af stræk, blid massage og tryk

 • Pulserende massage – bruger jeg meget sjældent da dette er med til, at aktivere kroppen og det er sjældent nødvendigt for en krop at blive yderligere aktiveret.

 • Åndedrætsteknikker – hjælp til at genfinde dit gode, dybe og behagelige åndedræt

 • Udelukkende fokus på kroppen – dvs. jeg ikke går ind i psykologiske problemstillinger da jeg mener dette hører sig til og bedst kan omfavnes af en psykolog.

 

Priserne ved fremvisning af DGU medlemsnummer.

Kropsterapi af 75 minutter - medlemspris 750 kr.

Afspænding 50 minutter- medlemspris 450 kr.

Læs evt. mere og book tid her 

bottom of page