Prøv Golf Arrangement

Firmaer, institutioner, foreninger, skoler og private grupper kan bestille et ”prøv golf arrangement”, hvor man under kyndig vejledning bliver introduceret til og instrueret i golfspillets regler, sikkerhedsregler, forskellige slag og efterfølgende prøver at spille på Fredericia Golf Club’s smukke og svære 9- hullers bane.

Et ”prøv golf arrangementer” varer ca. 3-4 timer og har følgende program

• Velkomst og introduktion til golfspillet. Herefter inddeles deltagerne i max. 3 hold.

• Instruktion i de forskellige slag på hhv. puttinggreen, indspilsgreen og driving range under ledelse af instruktør.

• Spil på par-3 banen i 4-mandshold.

Prisen pr. person er kr. 200,- uanset antal, (dog skal der min. være 10 deltagere) og beløbet dækker:

• Instruktion ved uddannet instruktør

• Greenfee

• Leje af udstyr

• Bolde og tees

Prøv golf arrangementerne afholdelse i perioden 1. maj til 1. oktober.

For yderligere information kontakt Golf Manager Martin Libak

ml@fredericiagolfclub.dk eller telefon 75923033.

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.