Gæst i Fredericia Golfklub

Greenfee i Fredericia Golf Club

Velkommen til vores greenfee sider.

Fredericia Golf Club har tidsbestilling via golfbox - klubnr. 91. (Golfbox knap øverst i højre hjørne)

Ønsker du at booke mere end 3 uger frem i tiden, så kontakt venligst sekretariatet, der så booker den ønskede tid. Kontakt også sekretariatet, hvis du ønsker at booke flere starttider.

Café Clava

Mad, smag og hyggelig atmosfære er nøgleordene for Fredericia Golf Clubs café, der drives af Din Madpartner. Café Clava, holder åbent alle ugens dage for medlemmer og gæster.

Læs mere om Café Clava ved klikke på "Café Clava" i topmenuen.

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys og El-trolleys må  benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.