top of page

Elite - Fredericia Golf Club 

Velkommen til en ny sæson i FGC Elite afdeling

Vi er til sæson 2024 igen repræsenteret i Ungdoms eliterækken. Vi er meget stolte af at holdet vandt DM sølv i sæson 2021 og DM bronze i 2022.

Derudover har vi tilmeldt 2 hold til seniorrækken hvor det ene spiller i Danmarkturneringens 5. divison og det andet i Danmarksturneringens kvalrække. Vi er ligeledes repræsenteret i både senior, veteran og superveteran rækken. 

I november 2022 har klubbens eliteudvalg defineret nye ambitioner og retningslinjer for elitearbejdet i Fredericia Golf Club – se PDF dokumentet nederst på siden.

Vi ønsker fortsat at satse endnu mere på klubbens ungdomsspillere, vi ser det nye ungdomshold som klubbens absolutte 1. hold. Alle klubbens elitehold både ungdom og senior udtages løbende på baggrund af trænervurdering af Jan Frej samt spillernes løbende resultater i ranglisteturneringer mv.. Holdene sættes 10 dage før en spilleweekend og offentliggøres ligeledes 10 dage før på vores fælles FGC Elite Facebook gruppe. Er du ikke medlem så gå straks ind og anmod om medlemskab af gruppen ”herreelite Fredericia Golf Club”    

Årets Eliteholdledere er:


Ungdomseliteholdet:                 Søren Aaquist

5. division:                                   Peter Juhl Voldsgaard

Kval hold:                                    Thomas Jensen

Senior:                                         Frits Thorhauge

Fredericia Golf Club ønsker et fælles miljø hvor dygtige golfere kan udvikle sin teknik og spilleegenskaber sammen med andre dygtige holdkammerater. Vi forventer at klubbens elitespillere prioritere de aktiviteter vi stiller til deres rådighed i form af træning og sparring med klubbens PGA Træner Jan Frej samt ranglisteturneringer både i og udenfor Fredericia Golf Club.

PDF Dokumenter:

Retningslinjer og målsætning for FGC elite 2022 - 2024

Hvordan bliver jeg en del af bruttotruppen? 

Er du under  handicap 10, er du altid velkommen til at tilmelde dig vores ugentlige ranglisteturneringer, som spilles tirsdage fra kl. 17:00. 

Noget du er i tvivl om? 

Så kontakt Martin Libak på 7592 3033 eller e-mail ml@fredericiagolfclub.dk

226399_Fredericia_Golfclub_Billede_80x53cm.jpg
bottom of page