Elite - Fredericia Golf Club

Velkommen til en ny sæson i FGC Elite afdeling

Vi har til sæson 2020 tilmeldt et hold til DGUs nye Ungdomselite række. Holdet skal allerede d. 19. april spille kvalifikationsturnering ved Lyngbygaard Golf Center.

Derudover har vi tilmeldt 2 hold til seniorrækken som spiller i henholdsvis 5. division og kvalrækken.

I løbet af vinteren har klubbens eliteudvalg defineret nye ambitioner og retningslinjer for elitearbejdet i Fredericia Golf Club – se PDF dokumentet nederst på siden.

Vi ønsker fremover at satse endnu mere på klubbens ungdomsspillere, vi ser det nye ungdomshold som klubbens absolutte 1. hold. Alle klubbens elitehold både ungdom og senior udtages løbende på baggrund af trænervurdering af Jan Frej samt spillernes løbende resultater i ranglisteturneringer mv.. Holdene sættes 10 dage før en spilleweekend og offentliggøres ligeledes 10 dage før på vores fælles FGC Elite Facebook gruppe. Er du ikke medlem så gå straks ind og anmod om medlemskab af gruppen ”herreelite Fredericia Golf Club”

Årets Eliteholdledere er:

Ungdomseliteholdet:                Søren Aaquist

5. division:                                     Peter Juhl Voldsgaard

Kvalholdet:                                   Frits Thorhauge

Årets bruttotrup for både ungdomselite og seniorelite er udtaget. Alle udtaget spillere har fået besked på e-mail d. 6. februar 2020.

Fredericia Golf Club ønsker et fælles miljø hvor dygtige golfere kan udvikle sin teknik og spilleegenskaber sammen med andre dygtige holdkammerater. Vi forventer at klubbens elitespillere prioritere de aktiviteter vi stiller til deres rådighed i form af træning og sparring med klubbens PGA Træner Jan Frej samt ranglisteturneringer både i og udenfor Fredericia Golf Club. Vi forventer alle klubbens elitespillere allerede nu sætter store krydser i kalenderen på følgende datoer:

19. april         Kvalifikationsturnering (Ungdomselite)

2. maj             1. spillerunde i Danmarksturneringen kl. 7 – 15 (Både ungdoms og senioreliten)

3. maj             2. spillerunde i Danmarksturneringen kl. 7 – 15 (Både ungdoms og senioreliten)

13. juni           3. spillerunde i Danmarksturneringen kl. 7 – 15 (Både ungdoms og senioreliten)

14. juni           4. spillerunde i Danmarksturneringen kl. 7 – 15 (Både ungdoms og senioreliten)

15. august       5. spillerunde i Danmarksturneringen kl. 7 – 15 (Både ungdoms og senioreliten)

16. august      6. spillerunde i Danmarksturneringen kl. 7 – 15 (Både ungdoms og senioreliten)

PDF Dokumenter:

FGC Elite Aktivitetsplan 2020

Retningslinjer og målsætning for FGC elite 2020 - 2022

Over over alle Dansk Golf Unions 2020 turnering

Hvordan bliver jeg en del af bruttotruppen?

Er du under  handicap 10, så tag endelig fat i os. Det vigtigste er viljen til at blive bedre.

Noget du er i tvivl om?

Så kontakt Martin Libak på 7592 3033 eller e-mail ml@fredericiagolfclub.dk

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.