top of page

Elite - Fredericia Golf Club 

Velkommen til en ny sæson i FGC Elite afdeling

 

Vi har til sæson 2022 igen repræsenteret i Ungdomselite række. Vi er stolte af at holdet vandt sølv i sæson 2021.

Derudover har vi tilmeldt 2 hold til seniorrækken som begge spiller i Danmarksturneringens kvalrække. Vi ligeledes repræsenteret i både veteran og superveteran rækken. 

I vinteren 2019-2020 har klubbens eliteudvalg defineret nye ambitioner og retningslinjer for elitearbejdet i Fredericia Golf Club – se PDF dokumentet nederst på siden.

Vi ønsker fremover at satse endnu mere på klubbens ungdomsspillere, vi ser det nye ungdomshold som klubbens absolutte 1. hold. Alle klubbens elitehold både ungdom og senior udtages løbende på baggrund af trænervurdering af Jan Frej samt spillernes løbende resultater i ranglisteturneringer mv.. Holdene sættes 10 dage før en spilleweekend og offentliggøres ligeledes 10 dage før på vores fælles FGC Elite Facebook gruppe. Er du ikke medlem så gå straks ind og anmod om medlemskab af gruppen ”herreelite Fredericia Golf Club”    

Årets Eliteholdledere er:


Ungdomseliteholdet:                Søren Aaquist

Kval hold 1:                                 Peter Juhl Voldsgaard

Kval hold 2:                                 Frits Thorhauge

Årets bruttotrup for både ungdomselite og seniorelite er udtaget. Alle udtaget spillere har fået besked på Facebook siden januar 2021. 

Fredericia Golf Club ønsker et fælles miljø hvor dygtige golfere kan udvikle sin teknik og spilleegenskaber sammen med andre dygtige holdkammerater. Vi forventer at klubbens elitespillere prioritere de aktiviteter vi stiller til deres rådighed i form af træning og sparring med klubbens PGA Træner Jan Frej samt ranglisteturneringer både i og udenfor Fredericia Golf Club.

PDF Dokumenter:

Retningslinjer og målsætning for FGC elite 2020 - 2022
 

Aktivitetsprogram sæson 2022

Hvordan bliver jeg en del af bruttotruppen? 

Er du under  handicap 10, så tag endelig fat i os. Det vigtigste er viljen til at blive bedre. 

 

Noget du er i tvivl om? 

Så kontakt Martin Libak på 7592 3033 eller e-mail ml@fredericiagolfclub.dk

bottom of page