Veteranklubben

Veteranklubben er åben for alle medlemmer af FGC – også flexmedlemmer. Der spilles én ugentlig match på par 3 banen ( 9 huls banen ).

Spilledag er torsdag med start på 1. tee kl. 10.00.

Der skal så vidt muligt bestilles tid, og tilmelding sker på golfbox under punktet ”tidsbestilling”  - og her under fanen i højre side: par 3 – pay and play. Der betales ikke kontingent, men der betales et startfee på 10,- kr, når man deltager i matchen.

Efter matchen er der socialt samvær med præmieuddeling. Klubben er kun aktiv i sommer sæsonen d.v.s fra standerhejsning i april og til 1. oktober.

Kontaktperson:
Ivo Skytt, Sandbakken 5, 7000 Fredericia. Mobil 40283205 e-mail: skytt@post.tele.dk

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.