PRISER:

24. maj til 31. august:

Kr. 350,- På alle hverdage

Kr. 350,- Lørdag, søndag og helligdage alle andre tider

Juniorer u/18 halv pris - Fredericia Golf Club er medlem af DGU's juniorordning "3 for 1"

Lavsæson:

1. april til 23. maj samt 1. september til 31. oktober:

Kr. 300,- På alle hverdage

Kr. 300,- Lørdag, søndag og helligdage alle andre tider

Gæste-greenfee:

Medlemmer af FGC kan medtage 1 gæst pr. runde, hvor der gives 50 % rabat på den aktuelle pris i Golf Box. Et medlem af en anden golfklub kan kun spille som gæst hos et FGC medlem 3 gange pr. sæson. FGC-medlemmet anfører sit navn og medlemsnr. ud for gæsten i greenfee bogen og spiller sammen med gæsten på alle 18 huller. Aftalen gælder ikke for Fleksmedlemmer.

Du skal kunne opfylde følgende:

• Medlemmet skal have et DGU-kort

• Internet klubber (danske og udenlandske) berettiger ikke til greenfee spil.

Foreign greenfee players:

• The player need to have a membership card from their home club.

• The player needs to have full membership and allowed to play the 18-hole course in the home club.

Find os:

Adr: Stenhøjvej 57, 7000 Fredericia

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.