PRISER:

Højsæson:

24. maj til 31. august 2019:

Kr. 350,- På alle hverdage

Kr. 350,- Lørdag, søndag og helligdage alle andre tider

Juniorer u/18 halv pris - Fredericia Golf Club er medlem af DGU's juniorordning "3 for 1"

Lavsæson:

1. april til 23. maj 2019 samt 1. september til 31. oktober 2019:

Kr. 300,- På alle hverdage

Kr. 300,- Lørdag, søndag og helligdage alle andre tider

Gæste-greenfee:

Medlemmer af FGC kan medtage 1 gæst pr. runde, hvor der gives 50 % rabat på den aktuelle pris i Golf Box. Et medlem af en anden golfklub kan kun spille som gæst hos et FGC medlem 3 gange pr. sæson. FGC-medlemmet anfører sit navn og medlemsnr. ud for gæsten i greenfee bogen og spiller sammen med gæsten på alle 18 huller. Aftalen gælder ikke for Fleksmedlemmer.

Du skal kunne opfylde følgende:

• Medlemmet skal have et DGU-kort

• Internet klubber (danske og udenlandske) berettiger ikke til greenfee spil.

Foreign greenfee players:

• The player need to have a membership card from their home club.

• The player needs to have full membership and allowed to play the 18-hole course in the home club.

Find os:

Adr: Stenhøjvej 57, 7000 Fredericia

Der spilles på vinterbane. Grundet meget våde baneforhold må der kun spilles med bærebag. Banen er lukket for buggy kørsel.