FGC Begynderudvalg - Hvem er vi?

Vi er alle erfarne golfspillere, der har lyst til at hjælpe dig og andre nye medlemmer igennem et begynderforløb, som er en betingelse for at spille på den ”rigtige” 18 huls bane.

Når du kommer første gang skal du bare se efter os med de røde trøjer, så er vi sammen med dig klar til at gå i gang med begynderforløbet

MANDAGSTURNERINGER PÅ LILLE BANE

Nybegynderne spiller hver mandag på den lille bane, hvor vi går med rundt og fortæller om regler og andre praktiske ting. Der er registrering fra kl. 16.15 og fra kl. 16.30 er der mulighed for fælles opvarmning indtil vi starter turneringen foran klubhuset kl. 17.00.

TILMELDING

Du skal tilmelde dig via Golfbox senest mandag kl. 12.00. De første gange kommer du bare, så skal vi nok lære dig at bruge Golfbox.

HVAD KOSTER DET

Det koster i alt 200 kr. at deltage i mandagsturneringerne. Beløbet går til præmier og gælder for alle begynderturneringer på lille og stor bane i hele sæsonen.

WEEKEND TURNERINGER

Vi afholder 1-2 årlige weekendturneringer på begynderbanen. Turneringer er ikke en del af det egentlige begynderforløb, men et oplæg til hyggeligt samvær, hvor Begynderudvalget spiller med.

HVIS DU VIL VIDE MERE

Hvis du vil vide mere finder du årets begynderprogram her

Der spilles på vinterbane. Grundet meget våde baneforhold må der kun spilles med bærebag. Banen er lukket for buggy kørsel.