top of page

Golfrejser med Jan Frej Pedersen

Ta’ på golfskole i Spanien med Jan Frej og Fredrik Johnsson med daglig træning, individuel opfølgning og coaching i course-management. Efter turen tilbydes er der mulighed for træning i Danmark.

 

Giv dig selv en fantastisk mulighed for at fortsætte eller starte din golfudvikling igennem vinteren og foråret!

 

Golfskole i Spanien

 

Start din træning i Oktober/November eller Marts måned i Spanien. Ugen byder på muligheden for minimum 2 timers formiddagstræning, hvor de enkelte facetter i spillet bliver gennemgået i teori med efterfølgende individuel opfølgning og coaching. Du tilpasser selv fokus og omfang i samråd med Jan Frej og Fredrik Johnsson. Du vil blive undervist i forskellige træningsteknikker og metoder, som kan hjælpe dig med at få mere ud af den tid du til daglig bruger på din golf.

 

Om eftermiddagen er der planlagt 5 runder golf, hvor Jan Frej og Fredrik Johnsson følger med. Her følges op på din træning og du kan få input til at arbejde med din course-management (du kommer bedst rundt på banen).

 

Jan Frej og Fredrik Johnsson har tilrettelagt et træningsprogram, som skal give dig resultater. De første 3 spilledage er fokuseret på at bringe forandringerne i svingteknik og rutiner med ud i spillet på banen. De sidste 2 dage bliver der sat fokus på at bringe forandringerne for dig med ud i turnering.

 

Under turen får du tilsendt video og billedmateriale fra din træning. Efter turen får du undervisningsmateriale og træningsøvelser som gennemgår de forskellige emner, der er blevet præsenteret på turen samt tekniske forklaringer på golfteknikken.

 

Følg op med vintertræning i Danmark Efter turen er der mulighed for opfølgning på din udvikling ved deltagelse i holdtræning og individuel træning ved Jan Frej og Fredrik Johnsson både indendørs- og udendørstræning.

Oversigt over kommende golfrejser:

20. oktober til 27. oktober 2023

Iberostar Royal Andalus - læs mere her

 

27. oktober til 3. november 2023
Iberos
tar Royal Andalus - læs mere her

3. november til 10. november 2023 

Elba Costa Ballena - læs mere her

27. februar til 5. marts 2024 

Elba Costa Ballena - læs mere her

5. marts til 12. marts 2024

Iberostar Royal Andalus - læs mere her

12. marts til 19. marts 2024

Iberostar Royal Andalus - læs mere her

Jan Frej Pedersen

Telefon: 41 68 06 64 

E-mail: jfgp66@hotmail.com

bottom of page