Regionsgolf i Fredericia Golf Club

Så varer det ikke længe inden golf sæsonen starter, og som tidligere år, har vi igen i år tilmeldt en række hold til Regionsgolf turneringen.

I år har vi tilmeldt 5 hold i følgende rækker:

• Vest A (Holdkaptajn: Heidi Engelbrecht)

• Vest B (Holdkaptajn: Gert Dalgaard)

• Veteran C1 (Holdkaptajn: Bent Stenmann)

• Veteran D1 (Holdkaptajn: Leon Kingston)

• Veteran D2 (Holdkaptajn: Søren Eske Christensen)

Der er ophængt tilmeldingslister på opslagstavlen i klubhuset, så hold Jer endelig ikke tilbage med at skrive Jer på en af de ophængte lister, eller kontakt en af Holdkaptajnerne eller undertegnede, hvis der er noget I mangler oplysninger omkring.

Da der er nogle af vore modstandere som bor lidt langt væk, er det kutyme hos nogle af holdene, at man betaler 1 kr./km. til den som lægger bil til. Hvis modstanderklubben ligger 50 km. fra Fredericia, betales 50 kr. Så foreslår at alle gør det!

Læs mere om Regionsgolf - Klik her

Stor golfhilsen

Martin Libak

Klubkoordinator

Der spilles på vinterbane. Grundet meget våde baneforhold må der kun spilles med bærebag. Banen er lukket for buggy kørsel.