Regionsgolf i Fredericia Golf Club

Så varer det ikke længe inden golf sæsonen starter, og som tidligere år, har vi igen i år tilmeldt en række hold til Regionsgolf turneringen.

I år har vi tilmeldt 5 hold i følgende rækker:

• Vest A (Holdkaptajn: Heidi Engelbrecht)

• Vest B (Holdkaptajn: Gert Dalgaard)

• Veteran C1 (Holdkaptajn: Bent Stenmann)

• Veteran D1 (Holdkaptajn: Leon Kingston)

• Veteran D2 (Holdkaptajn: Søren Eske Christensen)

Der er ophængt tilmeldingslister på opslagstavlen i klubhuset, så hold Jer endelig ikke tilbage med at skrive Jer på en af de ophængte lister, eller kontakt en af Holdkaptajnerne eller undertegnede, hvis der er noget I mangler oplysninger omkring.

Da der er nogle af vore modstandere som bor lidt langt væk, er det kutyme hos nogle af holdene, at man betaler 1 kr./km. til den som lægger bil til. Hvis modstanderklubben ligger 50 km. fra Fredericia, betales 50 kr. Så foreslår at alle gør det!

Læs mere om Regionsgolf - Klik her

Stor golfhilsen

Martin Libak

Klubkoordinator

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.