Bliv medlem af Fredericia Golf Club

Uanset om du er helt nybegynder eller erfaren golfspiller, har vi plads til dig i Fredericia Golf Club.

Erfarne golfspillere kan indmelde sig som medlem ved at tage kontakt til klubbens Golf Manager Martin Libak på e-mail ml@fredericiagolfclub.dk eller telefon 7592 3033.

I 2019 tilbyder vi alle uøvede et GRATIS prøvemedlemskab, og i prøveperioden behøver det ikke at koste noget, fordi vores tilbud indeholder følgende: En velkomstpakke med golfbolde, pitchfork, golftees og regelbøger.

I sæson 2019 tilbyder vi mange forskellige begynderforløb, programmet kan du åbne i PDF format ved at klikke på nedenstående link.

Programmet for 2019 - klik her

Tilmelding til begynderforløbene sker på e-mail til ml@fredericiagolfclub.dk eller telefon 7592 3033.

Er du under 18 år har vi en meget aktiv junior afdeling - klik her for at læse mere

Klik her for at læse mere om klubbens begynderforløb og begynderudvalg

Mangler du golfudstyr, tilbyder vi forskellige ordninger - klik her for at læse mere

Hvad koster et medlemskab af klubben, når begynderforløbet er veloverstået?

Der spilles på vinterbane. Grundet meget våde baneforhold må der kun spilles med bærebag. Banen er lukket for buggy kørsel.