Bliv medlem af Fredericia Golf Club

Uanset om du er helt nybegynder eller erfaren golfspiller, har vi plads til dig i Fredericia Golf Club.

Erfarne golfspillere kan indmelde sig som medlem ved at tage kontakt til klubbens Golf Manager Martin Libak på e-mail ml@fredericiagolfclub.dk eller telefon 7592 3033.

I 2020 tilbyder vi prøvemedlemskab for kr. 495,-. I prøvemedlemskabet indgår der et træningsforløb ved klubbens PGA Pro Jan Frej Pedersen , regelundervisning, deltagelse i bedynderudvalget mandagsturneringer samt en velkomstpakke med golfbolde, pitchfork, golftees og regelbøger.

I sæson 2020 tilbyder vi mange forskellige begynderforløb, programmet kan du åbne i PDF eller Ipaper format ved at klikke på nedenstående link.

Begynderprogram 2020 (PDF)

Begynderprogram 2020 (Ipaper)

Tilmelding til begynderforløbene sker på e-mail til ml@fredericiagolfclub.dk eller telefon 7592 3033.

Er du under 18 år har vi en meget aktiv junior afdeling - klik her for at læse mere

Klik her for at læse mere om klubbens begynderforløb og begynderudvalg

Hvad koster et medlemskab af klubben, når begynderforløbet er veloverstået?

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.