Mandagsholdet - Hvem er vi?

På Mandagsholdet er vi både kvinder og mænd. Vi spiller altid mandag og med flere typer spil, som det fremgår her i Turneringsplanen.

Hvornår spiller vi?

Fast mødetid i sommersæsonen: 08.15 – 09.00 (18 huls spillere skal møde senest kl. 08.00) og (9 huls spillere skal møde senest kl. 08.30 og går ud umiddelbart efter 18 huls spillerne)

Vi spiller fra tee 50 henholdsvis tee 59. Hvis der er færre end 6 18 huls spillere afleveres scorekort efter 9 huller, og man er med i præmierækken for 9 huls spillere. Der trækkes lod om, hvem der går sammen. Ved lige score reguleres efter handicap.

Husk:

Meld jer til både på tidsbestilling og klubturnering inden søndag kl. 18.00.

Fra 1. maj til 1. oktober reguleres handicap op og ned.

Hvordan kan man spille med?

Kontingent for hele året er kr. 50.-

Indskud kr. 10,- pr. gang man spiller.

Gæster har mulighed for at spille med imod betaling på kr. 30.- på dagen, og de vil også være med i præmierækken.

Vinterspil:

Fra ca. 1. november – 31. marts er mødetiden for 18 huls spillere Kl. 08.00 – 08.30 og 08.30 – 09.00 for 9 huls spillere. Der spilles Stableford. Der skal bruges måtte på fairway, og de må bruges over hele banen.

Der laves administrativ regulering af handicap. Hvis stablefordpoints er bedre end 36 (18 huller) eller 18 (9 huller) fratrækkes et slag for hvert point.

Noget du er i tvivl om?

Er du i tvivle om noget, kan du kontakte bestyrelsesformand Inga M. Andersen på tlf:

75 56 26 39/61 60 26 39 eller erik.klintebjerg@gmail.com.

Mandagsholdets information:

Turneringsplan

Bestyrelse

Der spilles på vinterbane. Grundet meget våde baneforhold må der kun spilles med bærebag. Banen er lukket for buggy kørsel.