Mandagsholdet

Hvem er vi?

På Mandagsholdet deltager både kvinder og mænd. Vi spiller altid mandag, 9 huller (evt. 18 huller) og med flere typer spil i løbet af sæsonen, som det fremgår af Turneringsplanen.
Vi spiller fx stableford, slaggolf, greensome, hallington, mexican scramble, slagspil og norsk stableford.
I løbet af året afsluttes et udvalg af disse spil med efterfølgende spisning.

Hvornår/hvordan?

I sommersæsonen mødetid/starttidspunkt i henhold til startliste i Golfbox.
Skriv dig hurtigst muligt på Tidsbestilling på én ud af flights fra kl. 08.15 og umiddelbart fremefter!
Vi spiller fra tee 50 (evt. 59). Visse dage spiller alle fra tee 54. Flights sammensættes af Golfbox.
Ved lige score reguleres efter 6-3-1-lodtræknings-reglen.
1. april - 1. nov. reguleres handicap op og ned.

Husk – vigtigt!

Tilmeld dig på både Tidsbestilling og Klubturnering i Golfbox inden lørdag kl. 12.00.

Medlemskab

Kontingent for hele året er kr. 250,-, der indbetales til kassereren (se under bestyrelsen) senest 1. april. – Ved tilmelding 1. sept. og fremefter er kontingentet kr. 125,-.
Gæster har mulighed for at spille med og deltage i præmierækken mod betaling af kr. 30,- på selve dagen.

Vinterspil

1. nov. – 1. april er mødetiden kl. 09.00. – Der spilles evt. på Vinterbane og udelukkende stableford. Der anvendes måtte (evt. oplæg) på klippede arealer over hele banen efter nærmere anvisning.
Der foretages administrativ regulering af handicap, og hvis stablefordpoints er bedre end 18 fratrækkes 1 slag for hvert point.

Afholdes normalt ultimo marts måned med indvarslet/motiveret dagsorden.

Tvivlsspørgsmål?

Er du i tvivl om noget, bedes du kontakte bestyrelsesformand Inge M. Andersen, tlf. 61 60 26 39 eller e-mail erik.klintebjerg@gmail.com.

Mandagsholdet – yderligere oplysninger - links

Bestyrelsens sammensætning