Mandagsholdet

Hvem er vi?

På Mandagsholdet deltager både kvinder og mænd. Vi spiller altid mandag, 9 huller (evt. 18 huller) og med flere typer spil i løbet af sæsonen, som det fremgår af Turneringsplanen.
Vi spiller fx stableford, slaggolf, greensome, hallington, mexican scramble, slagspil og norsk stableford.
I løbet af året afsluttes et udvalg af disse spil med efterfølgende spisning.

Hvornår/hvordan?

I sommersæsonen mødetid/starttidspunkt i henhold til udsendt mail fra startliste i Golfbox.
Skriv dig hurtigst muligt på Tidsbestilling på én ud af flights fra kl. 08.30 og umiddelbart fremefter !

Mødetid gerne ca. ½ time før starttidspunkt!
Vi spiller fra tee 50 (evt. 59). Visse dage spiller alle fra tee 54. Flights sammensættes af Golfbox.
Ved lige score reguleres efter 6-3-1-lodtræknings-reglen.
1. april - 1. nov. reguleres handicap op og ned.

Husk – vigtigt!

Tilmeld dig på både Tidsbestilling og Klubturnering i Golfbox inden lørdag kl. 12.00 eller efter nærmere besked.

Medlemskab

Kontingent for hele året er kr. 300,-, der indbetales til kassereren (se under bestyrelsen)via mobilepay (23607948), evt. kontant senest 1. april. – Ved tilmelding 1. sept. og fremefter er kontingentet kr. 150,-.
Gæster har mulighed for at spille med og deltage i præmierækken mod betaling af kr. 30,- på selve dagen.

Vinterspil

1. nov. – 1. april er mødetiden kl. 09.00. – Der spilles evt. på Vinterbane og udelukkende stableford. Der anvendes måtte (evt. oplæg) på klippede arealer over hele banen - efter nærmere anvisning.
Der foretages administrativ regulering af handicap, og hvis stablefordpoints er bedre end 18 fratrækkes 1 slag for hvert point.

Afholdes normalt ultimo marts måned med indvarslet/motiveret dagsorden.

Tvivlsspørgsmål?

Er du i tvivl om noget, bedes du kontakte bestyrelsesformand Lars Elkrog, tlf. 20 31 57 81 eller e-mail lars.elkrog@gmail.com.

Mandagsholdet – yderligere oplysninger - links

Bestyrelsens sammensætning