Søndagsrunden

Golf for alle

• Har du lyst til en 6 eller 9 hullers hyggelig golfrunde, så mød op søndag eftermiddag senest kl. 14.30.

• Har du en ven, nabo eller et familiemedlem som ikke spiller golf, men gerne vil prøve, så tag ham eller hende med.

• Vi spiller hver søndag fra den 5. maj – undtagen hvis banen er optaget til andre arrangementer. De dage kan du se på tidsbestillingen i Golfbox.

• Vi har ”boldrende tider” (fremgår af Golfbox) fra kl. 15.00 – 16.00, derfor er tilmelding ikke nødvendig. Du skal altså ikke skrive dig på en tid i Golfbox – du skal bare udskrive et scorekort og møde op i klubhuset.

• Vi trækker scorekort og sender hold ud løbende.

• Der er ingen fees og ingen præmier,

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.