Medlemsfordele

IGYM medlemskab

FGC har indgået en samarbejdsaftale med IGYM Sanddal Bakke 21. Aftalen betyder at alle medlemmer af FGC kan træne i centeret for kr. 259 pr. måned (Normalpris kr. 289,-).

Aftalen giver også mulighed for gratis oprettelse ved første indmeldelse.

For at opnå rabatten skal man fremvise DGU kort til personalet i centeret eller følge vejledningen herunder:

Vejledning til indmeldelse - klik her

Læs mere om IGYM - klik her

Husk stærke muskler giver et bedre golfsving.

FICNESS medlemskab ved Fredericia Idræts Center

Medlemmer af Fredericia Golf Club har mulighed for at melde sig ind i FICNESS, og gøre brug af alle FICNESS’ faciliteter for 229,00 kr. (normalpris 279,00 kr.). Indmeldelse 149,00 kr. og depositum på armbånd 100,00 kr. I januar er der dog mulighed for at spare indmeldelsesgebyret.

I FICNESS kan man:

• Gøre brug af svømmehal indenfor offentlig åbningstid (badeland mod tilkøb af billet hertil)

• Booke bowling- og keglebaner

• Booke badminton og bordtennisbaner

• Booke sig på alle hold i FICNESS – aqua, holdsal og bikelokale

• Benytte sig af FITNESS-lokalet i hallens åbningstid.

Er du medlem af Ficness gennem Fredericia Golf Club kan du gratis sætte dit medlemskab i bero i 6 måneder, i mens du nyder sommeren på golfbanen.

Ønsker medlemmer  af Fredericia Golf Club at være medlemmer, kan de oprette sig her. Herefter henvender medlemmet sig i receptionen ved svømmehallen, hvor man foreviser medlemsbevis (DGU kort). De vil fra receptionen være behjælpelig med at tilkoble det rigtige abonnement.

Der spilles på vinterbane. Der spilles med oplæg på vintermåtte. Der kan ikke spilles HCP tællende runder. Trolleys uden elmotor må fortsat benyttes på banen.

Banen er LUKKET for kørsel med buggy samt LUKKET for kørsel med monobuggys og Eltrolleys.