Golf med Ældre Sagen Fredericia

Fredericia Golf Club har et rigtig godt samarbejde med Ældresagen Fredericia.

Ældre Sagen har desværre måttet aflyse golfholdet i år på grund af faren i forbindelse med Corona virus.

Fredericia Golf Club er også pålagt restriktioner, men vil i løbet af maj måned lempe på mulighederne for at nyde en runde golf i fri natur, dog stadig under hensyntagen til Dansk Golf Unions retningslinjer for at minimere smitterisikoen. Derfor vil vi gerne tilbyde dig at deltage på et hold, som klubben opretter specielt for medlemmer af Ældre Sagen, hvor du kan spille på vores lille bane hver onsdag formiddag fra kl. 9 – 11 i perioden fra 3. juni til og med 30. september.

Efter runden vil der være kaffe i vores café.

Prisen bliver 350 kr. inklusive lån af udstyr, bolde og kaffe.

Tilmelding kan ske via mail til ml@frederciagolfclub.dk og betaling i disse COVID-19 tider kan ske til golfklubbens mobilpay nummer    68 88 80 (6 cifre)

• Vi glæder os til at se jer igen og ved spørgsmål kan golfklubbens kontaktes på 7592 3033.

Der  spilles på sommerbane. Banen er åben for buggy kørsel.