Kaninklubben - Hvem er vi?

Vi er den perfekte klub for dig, som måske lige er begyndt at spille golf.

Her lærer du mere om golfsporten, kommer ud at spille med andre, og der er fokus på socialt samvær omkring hyggeligt golfspil.

Hvornår spiller vi?

Der spilles hver onsdag – start tider mellem kl. 15.00 og 17.15. Vi spiller 9 huller. Den sidste onsdag i hver måned spilles der på bag 9, med start på hul 10. Vi spiller stableford.

I løbet af sæsonen spilles (ca. 1 gang om måneden) andre lidt mere sjove turneringsformer eller holdspil. Her forsøger vi at arrangere fælles spisning efter endt spil. I den forbindelse uddeles præmier for den forløbne periode. Se turneringsplanen på Golf Box.

Husk: Book tid på Golf Box og tilmeld dig turneringen på Golf Box.

Vi spiller fra medio april til primo oktober.

Hvem kan spille med?

Alle medlemmer af Fredericia Golf Club med et handicap mellem 10 og 54 og som er fyldt 15 år kan være med i Kaninklubben.

Specielt for spillere, som lige er blevet clearet, er Kanin turneringen en rigtig god måde at lære mere om golf.

Der betales et årligt medlemskontingent på kr. 75,- som betales første gang du deltager.

Turneringsfee er kr. 10,- pr. spilledag, som betales hver gang du deltager. Beløbet går til præmier.

Når der er spisning, betales der naturligvis ekstra til dette. Tilmelding til turnering med spisning er bindende, så du skal betale for spisning, selvom du bliver forhindret. Hvis du ikke ønsker at deltage i spisning, skal du give besked til bestyrelsen.

Noget du er i tvivl om?

Så kontakt en fra bestyrelsen, hold dig endelig ikke tilbage.

Bestyrelse