FGC Nyhdesbrev
23. december 2013
Kære Medlem

Årets generalforsamlinger i Fredericia Golf Club og Fredericia Golfbane A/S er veloverstået, og mange medlemmer er  gået i vinterhi og drømmer nu om mere lys, sommerlige temperaturer og lysegrønne fairways.

Selv om vejret lige nu afholder mange fra at spille udendørs golf er der medlemmer, som trodser kulden og det fugtige vejr for at gå en runde på vinterbanen. Hver lørdag og søndag afholder klubben løbende vinter golf turneringer. Turneringerne er åbne for alle og starter ved solopgang.
For medlemmer, som ikke er til vintergolf, kan svinget holdes ved lige i det indendørs træningslokale, hvor der også er mulighed for at spille en runde på golfsimulatoren.

I klubhuset har Restaurant Spoon været i julehumør hele december med mange muntre selskaber for både medlemmer og gæster. I den anden ende af huset er tirsdagsdrengene i fuld gang med ombygningen af den tidligere butik og indgangspartiet. Ombygningen skal efter planen være færdig til sæsonstart om godt 3 måneder.

Også 2014 bliver et spændende og udfordrende år for Fredericia Golf Club.
Den største udfordring er målsætningen om, at vi som minimum skal fastholde medlemstallet fra sidste år. Omfanget af udmeldelser og statusskift har været på nogenlunde samme niveau som sidste år, så vores mål er absolut realistisk. Til at løfte denne opgave har klubben imidlertid brug for hjælp fra alle, så inviter naboer, venner og bekendte på besøg i FGC. De kan sammen med dig låne udstyr og prøve golfspillet på par 3 banen, helt kvit og frit.

I de næste måneder arbejder bestyrelse, udvalg og sekretariat med forberedelse af den kommende sæson, som skydes i gang med åbningsmatchen 5. april 2014. Turneringen sponsoreres vanen tro af Juul Herre og Dametøj.

Turneringsudvalget har fastlagt et spændende turnerings-program for næste år. Golfsæson 2014 skydes i gang d. 5. april med en åbningsturnering, der vanen tro sponsorers af Juul Herre og Dametøj. Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved 5. april 2014.

Til sidst ønskes du glædelig jul og et godt nytår.

I nyhedsbrev 20 herunder kan du læse om følgende punkter:

* Generalforsamling 2013
* Turneringsprogram 2014
* Vinteraktiviteter
* Ny samarbejdsaftale med Home Fredericia

Generalforsamling 2013

Generalforsamlingen blev afholdt torsdag d. 28. november i Fredericia Idræts Center

Som afslutning på årets generalforsamling blev der fremvist en film fra banen indvielse - filmen er nu tilgængelig for alle via You Tube - klik her for at se filmen

Turneringsprogram 2014

Turneringsudvalget har til sæson 2014 tilrettelagt et spændende og varieret turneringsprogram.

Der er turneringer, hvor det hyggelige og sociale er i fokus - Det er ofte makker- eller holdturneringer, og spilleformen er typisk stableford. De mere sportslige turneringer er derimod oftest individuelle, og turneringsformen veksler mellem slagspil, hulspil og stableford.

Vinteraktiviteter

Træning ved Jon Boserup:

Jon Boserup tilbyder vinteren igennem træning mellem kl. 15:00 og 19:00. Bestilling kan ske på www.golfbox.dk

Vintergolf 2013/2014:

Der spilles vintergolf hver lørdag og søndag hele vinteren, med start kl. 7:15 eller når solen er stået op. Læs mere om vintergolf.

Simulator og indendørstræning:

Klubbens indendørs træningslokale kan benyttes gratis hele vinteren. For at komme ind i lokalet skal man have en E- nøgle. Nøglen kan erhverves i sekretariatet mod et depositum på kr. 150,-

Henover den kommende vinter har alle mulighed for benytte klubbens indendørs golfsimulator. Nærmere information og priser - klik her.

Aftale med Ficness:

FGC har indgået et samarbejde med Fredericia Idrætscenter, som giver alle medlemmer mulighed for at opnå rabat på medlemskab af idrætscenterets træningstilbud FICNESS.

Ny samarbejdsaftale med Home Fredericia

Home Fredericia fortsætter som hulsponsor på banens svære hul 8 og som sponsor af den årlige FGC Home Cup. Igennem aftalen støtter Home Fredericia FGC med et yderst flot beløb pr. hus Home til salg får til salg gennem klubben.

Står du overfor at skulle sælge din bolig, så benyt dig af Home Fredericia og husk at henvise til FGC.

På klubbens hjemmeside kan deres læses mere om aftalen og der kan altid findes relevante tilbud fra klubbens samarbejdspartnere.

Klik her for at se aktuelle tilbud fra klubbens samarbejdspartnere