FGC Nyhedsbrev
Nr. 17
29. marts 2013

Kære medlem


Velkommen til sæson 2013 i Fredericia Golf Club. Vinteren er ved at gå på hæld, men med få uger til åbningen af den nye sæson, holder den stadig fast med de sidste 

krampetrækninger.

I øjeblikket holder vi nøje øje med vejrudsigterne og vi håber meget på, at foråret viser sig fra sin bedste side snarest. Jo nærmere vi kommer årets åbningsturnering uden at vejret slår om, jo nærmere kommer vi også til en eventuel aflysning.
 
April måned er også måneden for Golfens Dag, som bliver afholdt søndag den 14. April over hele Danmark. Det er en unik mulighed for at fortælle venner, kollegaer, familie at golf er verdens bedste sport og give dem en hyggelig dag i golfsportens ånd. Vi har i den anledning udformet en plakat som i kan hente og hænge på Jeres arbejdsplads og andre forsamlingssteder og dermed invitere alle til en hyggelig golf dag.
 
Hent plakat til ophæng - klik her 

(Plakaten kan også afhentes i klubbens sekretariat) 

Korte informationer fra FGC

Nyt DGU-kort

Alle medlemmer af FGC har i begyndelsen af marts 2013 modtaget et brev med et nyt personligt DGU-kort i nyt design. I forbindelse med kortudskiftningen har du fået tilknyttet en ny personlig kode til kortet, denne kode har ingen forbindelse med Golfbox koden som er uændret. 

Hvis du endnu ikke har aktiveret dit DGU-kort kan det gøres på nedenstående link, efter aktivering er der mulighed for at vælge en ny kode til kortet. 

Kort til driving range og bagmærker

For at benytte klubbens driving range i sæson 2013, skal alle en tur forbi sekretariatet hvor dit kort til driving range vil blive udskiftet med en ny chipnøglering. Under samme besøg kan årets bagmærke erhverves.

Bagmærker og chipnøgleringe udleveres fra d. 7. april i sekretariatet.  


Årskort til golfbuggy

Der kan til sæson 2013 købes et årskort til anvendelse af klubbens golfbuggys. Kortet koster kr. 2.800,- og erhverves ved henvendelse til sekretariatet. Alle har mulighed for at leje en golfbuggy for en enkelt runde til en pris på kr. 250,-

Bestilling af golfbuggys foregår via Golfbox under tidsbestilling og herefter tilføj ekstra.


Lej et bagskab

Er du træt af at slæbe dit golfudstyr frem og tilbage mellem golfrunderne og bliver konen stik tosset når der ingen plads er bag i bilen under en indkøbstur? Her er en løsning: 

 
FGC tilbyder, at alle kan leje et skab i klubbens bagbygning:

Standard-skab: (Med plads til din golfbag og mindre trolley)     
Årlig leje: kr. 555,- depositum: kr. 600,- 

Competition-skab: (Med plads til din golfbag og trolley)    
Årlig leje: kr. 605,- depositum: kr. 600,- 

Dobbelt-skab: (Med El og plads til 2 golfbags og 2 trolleys)  
Årlig leje: kr. 1290,- depositum kr. 900,-

Der er pt. venteliste på dobbeltskabe

Kontakt sekretariatet, hvis du ønsker at leje et bagskab i FGC.

Status på banen


Greenkeeperstaben har arbejdet hele vinteren for at forberede banen til forårets kommen, med at vedligeholde maskinparken, foretage beskæringer m.m. så vi kan komme godt i gang med den nye sæson.
 
Poppeltræerne ved 10. green og 10. fairway er nu helt fjernet, og hullet fremstår nu mere åbent og indbydende.
Banen og især greens har været påvirket af vinterens kulde og frost, men når frosten slipper og vi begynder at få vækst i græsset, vil arene fra vinteren blive erstattet af ny vækst.
 
Nu mangler vi bare, at Kong Vinter går i sommer hi for denne gang, så vi kan komme i gang med væksten og få en god golf sæson i 2013.
 
Da dette er mit første indlæg på Fredericia Golf Clubs nyhedsbrev, vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke jer alle sammen for den venlige modtagelse, jeg har fået her i klubben og jeg ser meget frem til at hilse på jer ude på banen i den kommende sæson.

Chefgreenkeeper - Martin Asger Sørensen

Arbejdsweekend 2013

Hjælp klubben med at gøre banen klar til den nye sæson.
 
I Fredericia Golf Club har vi en mangeårig tradition for et stort frivilligt arbejde – også når vi indkalder til den årlige arbejdsweekend.

Arbejdsweekend 2013 afvikles lørdag d. 13 april. Vi håber på, at rigtig mange vil møde op og give en hånd med til at give vores dejlige bane endnu et løft inden den kommende sæsonstart.

På klubbens hjemmeside under nyheder kan der læses mere om arbejdsdagen og dagens projekter.
Baneudvalget

Begynderforløb forår 2013

Har du en golf nysgerrig nabo, eller kender du andre, som har lyst til at prøve kræfter med golfspillet? 
 
FGC tilbyder med start i april eller maj 2013 alle nysgerrige en introduktion til verdens bedste sport.

Klik her for se begynderprogrammet forår 2013

Videresend gerne programmet til dine ikke golfspillende naboer og venner.

 
Ønsker de at prøve kræfter med golfspillet, kan tilmelding fortages til Fredericia Golf Club på telefon 75 92 30 33 eller e-mail mail@fredericiagolfclub.dk. 
Begynderudvalget

Nyt fra PGA Pro Jon Boserup


Vi går en spændende sæson i møde, her i FGC. Som ny pro i klubben skal jeg drive både proshoppen ”Jon’s ProShop” og Jon’s Golf Academy, som skal stå for den daglige træning af klubbens medlemmer.  

 
Jon’s ProShop vil sæson 2013 føre et begrænset, men fuldført basis varesortiment, som består af lige det en klubgolfer altid mangler. Derudover kommer jeg til at have Cleveland & Srixon som hovedleverandør. Det betyder dog ikke, at jeg ikke kan skaffe andre varer. Jeg er medlem af PGA SHOP, så det giver mig et stort netværk blandt de danske proshopper. Hvis I væbner jer med lidt tålmodighed vil jeg gøre mit bedste for at skaffe varen hjem så hurtigt som muligt. Jeg kan fuldføre alle former for udstyrs reparationer, grips, skafter mm.  

Shoppen kommer til at være lukket på alle mandage og fredag eftermiddag fra kl. 15.

Jon’s Golf Academy er stedet for golferen som gerne vil forbedre sit spil. Vi kan ikke alle sammen svinge som Tiger Woods eller Rory McIlroy. Min tilgang til træning har omdrejningspunkt om den individuelle elev, vi er alle bygget anderledes og har forskellige bevægelses mønstre. Det perfekt sving findes ikke, derfor arbejder jeg ud fra den enkelte elevs evner, så du opnår et bedre boldtræf. Det medfølger som regel øget længde og højde med sparet energi.

Du kan læse meget mere om Jon’s ProShop og Jon’s Golf Academy på klubbens hjemmeside - klik her

PGA Pro - Jon Boserup