Klubhusudvalg

Tirsdagsdrengene
Vi er en lille gruppe på 15-16 personer, som mødes hver tirsdag formiddag for at holde klubhus, bagbygning og området deromkring i vel vedligeholdt og rengjort stand. Herudover udføre vi nødvendige forbedringer og vedligeholdelsesarbejder.

Arbejder i vinterperioden 2015-2016.
I perioden fra november til nytår fik vi fjernet bord med vaske i bagrummet og begyndt indretning af vaskeplads udenfor bagrummet for at give mere plads til rengøring af udstyr.
Samtidig gik vi i gang med at indrette et kontor til chefgreenkeeper Martin Sørensen i greenkeepernes bygning. Arbejdet bestod i opsætning af gipsvægge, loft, nyt vindue og installationer for lys og varme.

Inden jul projekterede og planlagde vi totalombygning af restaurationskøkkenet i samarbejde med Lars Christensen fra Altors, som har sponseret alle bæringer til bordplader og hylder og Lars Møller fra Billedschous Stenhuggerier, som har sponseret alle bordplader og hylder til det nye køkken.

Straks efter nytår gik vi i gang med at fjerne alt inventar m.m. fra det gamle køkken. Her fik vi en stor overraskelse, for der var ingen fliser bag det gamle inventar. Vi fik travlt og arbejdede mange timer for vi skulle være færdig inden 1. februar, hvor Spoon skulle have et selskab. Der blev opsat ca. 500 nye fliser, nyt inventar blev monteret og køkkenet blev malet. Arbejdet var færdig i god tid før 1. februar – godt gået drenge. Køkkenet er efterfølgende godkendt af Fødevarestyrelsen uden bemærkninger.
Efter arbejderne i køkkenet fik vi Martins kontor færdiggjort med klinker på gulvet og maling på vægge og loft og montering af el og varme.

Arbejder i sommerperioden
Perioden startede med at opstille parasoller, borde, stole og bænke på terrassen og på banen.
I hele sommerperioden bliver der gjort rent i- og udenfor bagbygningen, slået græs i områderne ved p-plads og klubhus og bagbygning samt fjernet ukrudt i bede og på terrasse. Endvidere bliver der tømt skraldespande og klargjort boldvasker på banen.
Samtidig med ovennævnte arbejder fik vi lagt fliser mellem bagbygning og den lille p-plads så det er muligt at køre med buggy direkte til p-plads. Vaskepladsen blev færdiggjort med plankeværk m.m. og udhænget på bagbygningen blev malet.
Efter at den sidste turnering er afholdt og Spoon er lukket har vi indsamlet parasoller, borde, stole og bænke fra terrassen og banen.

Arbejder i vinterperioden 2016-2017.
I perioden mødes en del af tirsdagsdrengene hver tirsdag for at udføre nødvendig rengøring og vedligeholdelsesarbejder. Det er endvidere aftalt med Martin Sørensen, at vi hjælper med forbedringer m.m. på banen, som han mener at vi kan udføre.

Erik Panduro Ipsen
Klubhusudvalget