FGC Veteranklub

10.02.2015
Veteranklubben er åben for alle medlemmer af FGC – også flexmedlemmer.

Der spilles én ugentlig match på par 3 banen ( 9 huls banen ).

Spilledag er torsdag med start på 1. tee kl. 10.00.

Der skal så vidt muligt bestilles tid, og tilmelding sker på golfbox under punktet ”tidsbestilling”  - og her under fanen i højre side: par 3 – pay and play.
Der skal ikke tilmeldes under klubturnering.

Der betales ikke kontingent, men der betales et startfee på 10,- kr, når man deltager i matchen.

Efter matchen er der socialt samvær med præmieuddeling.

Klubben er kun aktiv i sommer sæsonen d.v.s fra standerhejsning i april og til 1. oktober.

Kontaktperson:           Ivo Skytt, Sandbakken 5, 7000 Fredericia. Mobil 40283205
                               email: PHNwYW4+c2t5dHRAcG9zdC50ZWxlLmRrPC9zcGFuPg==

Anders Bang Hansen, Stenhøjvænget 83, Fredericia
                               mobil 22971442
                               email: YWJhbmdoYW5zZW5AZ21haWwuY29t

FGC har etableret en ny Klub i Klubben som vi har døbt veteranklubben. Veteranklubben er åben for alle aktive medlemmer af FGC også flexmedlemmer. Klubben skal især ses som et tilbud til de medlemmer der ikke længere har lyst til at gå 18 eller 9 huller på stor bane, men fortsat gerne vil opretholde kammeratskabet og det sociale liv i golfklubben.

Veteranklubben er aktiv i sommersæsonen fra første kommende torsdag efter åbningsturnering og til og med den sidste torsdag i september.

Der spilles én ugentlig turnering på par 3 banen (9 huls banen).

Spille dag er torsdag med start på 1. tee fra kl. 10.00.

Tilmelding sker på Golfbox under punktet klubturnering - ” turnering par 3 banen”

Af hensyn til klubbens overblik, skal deltagere i Veteranklubben både tilmelde sig turneringen samt reservere en starttid på par 3 banen.

Der betales ikke KIK kontingent, men der betales et turneringsgebyr på kr. 10,-, når man deltager i matchen.

Efter matchen er der socialt samvær med præmieuddeling.

Klubben er selvstyrende forstået således: at de fremmødte spillere selv laver hold og regnskab for dagens turnering. Sekretariatet er behjælpelig med modtagelse af turneringsgebyr.

Kontaktperson:     Ivo Skytt, Sandbakken 5, 7000 Fredericia. Mobil 40283205 c2t5dHRAcG9zdC50ZWxlLmRr