Spillerinformation

Hele året spiller torsdagsseniorerne hver torsdag formiddag dog ikke på udflugtsdage og helligdage.
Spilletid er tidligst fra kl. 07:00, eller når det er lyst.
Spilleform, nærmest hul og tælle-put fremgår af Turneringsplanen på hjemmesiden og på TS Tavlen i bagrummet.

• Medlemmer af TS skal booke tid og tilmelde sig dagens turnering i Golfbox: 9 / 18 huller inden kl. 15:00 tirsdagen inden.
  • Du skal spille den bestilte tid, - "byttere" er OK.
  • VIGTIGT:  Bekræft din ankomst på skærmen og udskriv scorekortet.
  • Hvis du bliver forhindret, skal du slette din tid, også tilmelding på turneringen i Golfbox.
  • Sletning af en booking kan ske indtil 1 time før.
  • Sletning af booking kan gøres hjemmefra, eller på skærmen i klubben.
  • Du bestemmer selv spilletid og medspiller(e), og vælg 9 / 18 hullersturnering på dagen.
  • Bestyrelsen opfordrer til, at du spiller med forskellige spillere af hensyn til det sociale liv.
  • Indlever dit scorekort i højre brevsprække ved turneringslederkontoret, umiddelbart efter turneringen.
  • Scorekortet skal være udfyldt tydeligt af hensyn til korrekt handicapregulering.
  • Husk at notere nærmest hul og antal put i slagspil og slaggolf.
  • Scorekortet underskrives af både spiller og markør, tilføjer medlemsnummer 91-xx.
  • Navne på vindere offentliggøres på TS-hjemmesiden.