Velkommen til Ladies Section

Hvad er Ladies Section?
Ladies Section, eller i daglig tale LS, er en klub-i-klubben for alle damer over 18 år. Vi slår ud hver tirsdag formiddag og eftermiddag. I løbet af sæsonen afholder vi flere sponsor-turneringer.

Tilmelding til Ladies Section sker i Golfbox.
Kontingentet er kr. 500,-. Efter 1. august betales kr. 250.-
Beløbet skal overføres til vores konto 7051-1128939 senest 1. maj. Oplys FGC-medlemsnummer og navn som tekst til indbetalingen - f.eks. 1193/Susanne Nielsen.

Ikke medlem af LS? - Spil med som gæst
Gæster er altid velkommen til at spille med LS om tirsdagen.
Hvis du ønsker at deltage i den tællende turnering og være med i præmierækken, skal du udfylde en turneringskuvert med 50 kr. og komme den i Ladies Sections postkasse ved udvalgskontoret. Husk at tilmelde dig turneringen i Golfbox og booke en starttid.

Vil du vide mere om LS?
Kontakt en fra bestyrelsen. Klik på menupunktet bestyrelsen for at se hvem der sidder i bestyrelsen.

Kender du en sponsor?
Kender du nogen som gerne vil være sponsor for LS, så kontakt én fra bestyrelsen.

Skriv til bestyrelsen: bGFkaWVzc2VjdGlvbkBnbWFpbC5jb20=