Kaninklubben

På denne side kan du finde svar på en lang række spørgsmål, som du måtte have – både som ny og ”gammel” spiller.

Hvem kan spille med i kaninturneringen ?
Alle medlemmer af Fredericia Golf Club med et handicap mellem 18,5 og 72. Læs mere under Turneringer. Specielt for nye golfere, som lige er blevet clearet, er Kanin-turneringen er rigtig god måde at lære mere om golf.
 Der betales et medlemskontingent på 50 kr., som betales første gang du deltage

Turneringsfee er kr. 10,00 pr. spilledag, som betales hver gang du deltager. Beløbet går til præmier. Når der er spisning, betales der naturligvis ekstra til dette.

Spilletidspunkt
Der spilles hver onsdag - start mellem kl. 15.30 og 17.15, og den sidste onsdag i hver måned, spilles der på bag 9, med start på hul 10.
Husk: Booke tid på Golfbox og tilmelde dig turneringen på Golfbox

Arrangementer
Der er spisning samt præmieoverrækkelse ca. en gang om måneden, og prisen for dette er: 100 kr. for maden, og 10 kr. i turneringsfee, denne dag vil der være gunstart kl. 17.00, og i skal kun tilmelde jer turneringen, så vil i modtage starttid og hvilket hul i skal starte på.

Se i øvrigt Kanin programmet og hold øje med Kanin Nyt

HUSK ALTID … Inden du slår ud og når du skal aflevere scorekort;
- at booke en tid, når der spilles om onsdagen. Bookning af tid sker via Golfbox.dk
- deltagere i Kanin-turneringen skal endvidere huske at tilmelde sig turneringen - hver onsdag er en ny turnering. Du finder alle Kaninturneringer under ”Klubkalender” på din forside i Golfbox.dk. Tilmelding til alm. Kanin-turnering skal ske i forvejen og senest på dagen
- VIGTIGT! Bekræft ankomst på skærmen og udskriv scorekort
- Husk at slette dig fra turneringen, hvis du bliver forhindret i at komme, og husk at slette din starttid.
- Sletning af booking kan ske indtil en time før starttid
- Sletning af booking kan gøres hjemmefra, på skærmen i klubben eller du kan kontakte sekretariatet
- Du bestemmer selv spilletid mellem kl. 15.30 og 17.15
- Bestyrelsen opfordrer til at du spiller med forskellige spillere hver gang af hensyn til det sociale
- Du skal indlevere dit scorekort til et af bestyrelsesmedlemmerne i restauranten, så snart du kommer ind, og der kan du også fortage betalingen.
Hvis der ikke er nogen fra bestyrelsen til stede, afleveres scorekort i postkassen ved turneringsleder kontoret, mærket kanin. Betaling 10 kr. lægges i kuvert med navn på og afleveres samme sted.
- Du skal altid udregne og sammentælle din stablefordscore
- Du skal tydeligt med letlæselig skrift, udfylde og underskrive dit scorekort af hensyn til korrekt handicapregulering
- Husk at påføre nærmest hul (hul 4 og 8)
- Scorekortet skal være underskrevet af både spiller og markør – med let læselig underskrifter