Golfexpertens St. Bededagsturnering

Vindere og deltagere fra Golfexpertens St. Bededagsturnering

Billeder fra Store Bededag Turnering 2015

Åbningsturnering 2015

Der var tilmeldt 134 medlemmer til åbningsturneringen med Juul Dame/Herretøj som vores gode sponsor.
Vi startede med standerhejsning, og en lille til halsen. Greenkeeperne havde gjort hvad de kunne med vores våde bane så den var udmærket at spille på. De havde i dagens anledning sat en klokke op på hul 11 hvor der i et stykke tid vil være en midlertidig flagplacering, så man skal lige være opmærksom på at spillerne foran ikke er på ”green”. Selv om det var meget blæsende så var der flere gode scores. Efter maden leveret af Spoon, var der præmier til de dygtigste spillere.

A rækken:
1. Gert Reinholt/Ole Stephansen     37 point
2. Gert Dalgaard/Hanne Dalgaard   37 point
3. Erik Rasmussen/Jytte Mønster    34 point

B rækken:
1. Poul Dauer/Jonna Dauer             38 point
2. Jan Svanborg/Frits Thorhauge     36 point
3. Samir Mededovic/Morten Bruhn   33 point

Nærmest hul:
4: Arne Eriksen   415cm
8: Poul Brandt     312cm
12. Tove Andersen 188cm
15. Mona Skøt  202cm
Så er vi i turneringsudvalget ved at være klar til standerhejsning og sæson 2015

Turneringsudvalget har til sæsonen 2015 tilrettelagt et spændende og varieret turneringsprogram.
Der er turneringer, hvor det hyggelige og sociale er i fokus - Det er for det meste makker- eller holdturneringer, og spilleformen er typisk stableford.
De mere sportslige turneringer er derimod oftest individuelle, og turneringsformerne er både slagspil, hulspil og stableford.
Turneringsudvalget har i år tilføjet månedlige sportsturneringer til turneringsprogrammet.

Vi starter sæsonen med åbningsturneringen den 12. april med Juul herre og dametøj som sponsor. Der er også mange kendte sponsorer igen i år, Home til vores Home cup, Bravo Tour, Nordea, Faxe Kondi, Tøjeksperten Fredericia. Derudover har Spoon valgt at være sponsor for en turnering.

Alle detajler om hver enkelt turnering offentliggøres på Golfbox senest en måned før turneringen.
Her kan du læse alt om de spændende turneringer og betingelser for de kommende turneringer og efterfølgende kan du tilmelde dig via Golfbox eller via infostanner i klubhuset.

Hvis der samtidig er nogle der har lyst til at give en hånd med, lille eller stor, i turneringsudvalget, eller bare ved enkelte turneringer, så ret henveldelse til kontoret, eller til mig.

Vi glæder os til at se dig til nogle rigtig gode golfdage i Fredericia Golf Club.

Med sportslig hilsen
Kim Laursen