2018 går turen til Timmendorfer Strand Golf hvor vi spiller Nordbanen den 14-15 september.

Der vil, som de andre år, være plads til de 36 første der tilmelder sig.     

HIMMERLAND 2017 MED TORDAGSHERRERNE.           15 og 16 sept.

Vi var 35 klar i klubben kl 0600 til at køre til Himmerland,de sidste dage op til turen, havde vejret ikke set for godt ud,skal da lige love for det havde ændret sig til denne Fredag morgen kl 06,det kunne kun blive godt.Den sidste vi manglede var Boye,som desværre først kunne støde til turen fredag aften. Som de sidste år,var Messe C ved Brian Therp klar med morgenmad i bussen, der var selvfølgelig også basser,TH var vært med en lille dram til.Undervejs i bussen var der lige nogle ting som skulle ordnes inden vi når frem,Tipskupon og sweepstake,men først var der lodtrækning om en flaske whisky,fordi alle pladser til turen var fyldt,Vinder af whisky blev Morten Pedersen også kaldet MOB.Tips blev uddelt med mulighed for 16 rigtige,senere kørte Kenneth Schleikjær og Captain en gang Sweepstake.Vi ankom til Himmerland lidt før kl 9. De første skulle være klar kl.10,så der var god tid,enten til en øl eller måske lidt opvarmning/put.Vi startede ud i solskin og blå himmel og det var stadig flot vejr, da de sidste kom ind.Vi spillede Back Tee Course Fredag,en super god bane og perfekte greens banens Par 73,Dagens vinder Netto. Morten Weng med 74 netto,superflot runde til Morten.Vi skulle spise kl 1830,skulle måske havde været lidt senere,fordi der var masser af hygge på alle terraserne ved værelserne som vendte ud mod hul 18,fantastisk udsigt,der kunne vi godt havde siddet en halv time mere. Men det blev kl 1830 som planlagt,vi fik en god middag og en god service fra det flinke personale,som var der for os hele tiden.Resten af aftnen var der masser af hygge og rigtig god stemning,de sidste gik til køjs efter midnat,tak for en hyggelig dag til jer alle sammen.Vi skulle tidligt op Lørdag,de første skulle ud kl.08,der var mulighed for morgenmad fra kl.0630 så der var tid til at nyde maden,inden vi skulle ud.Det var igen en super dejlig morgen,med udsigt til en kanon flot dag og det blev det også,start i solskin og de sidste kom også ind i super vejr.Dagens bane som skulle spilles var caria course også kendt under navnet Old Course,en fin bane,lidt våd nogle steder,men en god oplevelse,der var 6 par 3 huller på banen, det var dejligt at vi lørdag aften fik nogle flere sponsorer til dagens runde. Niels Chr. Hammelev,Frits Thorhauge og Brian Jørgensen var klar med 4 præmier til nærmest par 3 huller og Brian til længeste drive på hul 4.Efter endt spil var der tid til hygge og lidt at spise inden bussen skulle hente os kl.16.Efter alle havde fået pakket deres grej,var vi klar til hjemturen,undervejs skulle vi finde dagens vinder og den samlede vinder på turen.Dagens vinder blev Gert Bøje Hansen med 38 stableford point,super godt spillet. Den samlede Vinder på weekendturen 2017 med en runde i 77 netto fredag og 38 point blev.

NR 1.  GERT BØJE HANSEN                                        77 netto -38 point    Weekend Champ 2017.                     

NR 2.  KELD ANKJÆR                                                 75 netto-33 point 

NR 3.  FRITS THORHAUGE                                         76 netto-33 point

Stort tillykke til Gert.

Det skal lige siges at Gert også købte sig selv i Sweepstake,så der var lige en god gevinst der også.Lørdag var der også en eagle på hul 2 som også udløste en præmie fra SparNord,det var Lars Christensen som kun brugte 2 slag på par4 hullet,Stort tillykke.

Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle, som var med på turen, for jeres gode humør og dejlige selskab,det var virkelig en god oplevelse.Vil også gerne takke Hammelev for at lave tipskupon og tak til Schleikjær for at køre Sweepstaken.

En STOR tak skal lyde til dem som var sponsor.

Realmæglerne ved Jan Krog og NSM som var sponsor Fredag. 

Sparnord ved Claus Brandt og NSM og NC Hammelev - F. Thorhauge- B. Jørgensen som var sponsor Lørdag.

Sponsor til den samlede turnerig.

G.S Skibsmontering      NSM       Thor udlejning.

Captain.


                                                                              

Program til Weekendtur.

Det vil blive sent et program ud til alle tilmeldte,senest mandag 11-09-2017. Så lige for sidste gang husk at få betalt til turen,hvis der skulle være nogen som har glemt det. Til TH konto 0757-322 420 4719.

Captain.

Betaling af weekendtur.

De som er tilmeldt til turen,må meget gerne indbetale på TH kontoen.

Himmerland 2017

15/16 september tager TH på udflugt til Himmerland. Der er plads til 36, så her gælder først til mølle. Vi skal spille både Backtee og Garia course og med fri adgang til pool og fitness. Tilmelding foretages på Golfbox.

Som alle nok ved er der ikke flere pladser på turen og når der er fyldt op,betyder det at der er lodtrækning om en flaske whisky,sponseret af Kim C,det må være blevet en tradition,lodtrækningen vil foregå i bussen.TH holdet Rømø 2016

Vi var 29 der tidlig fredag morgen tog bussen til Rømø. Vi startede dagen med rigtig god morgenmad, og en lille dram, leveret af Brian fra Messecentret. Han kunne desværre ikke selv være med for han havde et lille selskab om aftenen. Vist nok 1700 stk. Vi andre spillede en god runde i fint vejr og på en fin bane. En enkelt var bedre end Hcp., Cliff, medens der var flere der gik til deres Hcp. Bagefter var der hygge i husene vi boede i inden aftensmaden. Det regnede rigtig meget på det tidspunkt. Efter maden var der flere der gik i kælderen hvor der blev hygget ved baren og spillet bowling og pool.

Næste dag var vejret fint igen, og langsomt dukkede alle op til morgenmaden, mere eller mindre klatøjet, men i godt humør, og bagefter gik vi ud efter gårsdagens resultater. Det var varmt så vi kunne sidde på terrassen og få lidt at spise da vi kom ind. de sidste 2 hold fil dog ikke noget for køkkenet var lukket da de kom ind. Dårlig service. Vi havde et rum hvor de mange præmier som var sponseret skulle udleveres. Vi vil gerne sige tak til de mange sponsorer som havde leveret de fine præmier.

Lørdagens vinder blev Morten Weng med 35 point, medens den samlede vinder på weekendturen 2016 blev Lars Christensen med 72 fredag og 35 point lørdag.Tillykke.

I bussen hjem sørgede Schlaikjær for udlevering af lidt til de dygtige der havde svaret rigtig på en tipskupon og havde købt de rigtige spillere og hjemme igen nåede vi lige at få taget et holdbillede.

Vi siger tak for en god tur og håber at vi ses næste år.TH Weekendturen går i 2016 til Rømø.   

Rømø golf links ligger beskyttet bag diget direkte ud til vadehav og Vesterhavet. Banen er anlagt efter de traditionelle skotske links-baner. Banen ligger på inddæmmet havbund og er så flad at du kan overskue hele banen på ’en gang – på 6. og 14. teesteder der udsigt over vadehavet og Vesterhavet. Ligeledes er der kik til fastlandet samt naboøen Sild.
18 hullers links banen med mesterskabsbanemål er kendetegnet med en del søer og mange vandløb. Dertil er der kuperede greens og sværhedsgraden af banen er påvirket af dagens vindstyrke.
En bane med udfordringer, men også overkommelig. Sådan da.

Tilmelding er åben på golfbox. Der er kun 36 pladser, så meld dig til allerede nu hvis du vil være sikker på at komme med.


Hof Berg 2015


Weekendtur til Tyskland 18/19 september 2015

Årets weekendtur går igen til det nordlige Tyskland.

Vi skal spille på banen Golf Club Hof Berg
og bo på Nordsee Academie i enkeltværelser


Prisen, 1450kr,  indeholder (som minimum):
Bustransport
Morgenbrød i bussen ( med en dram?)
2 runder golf
 menu med ½ fl. vin
Overnatning i enkeltværelse (og der er svømmehal og sauna)
Morgenmad om lørdagen
Turneringsfee

Tilmelding på Golfbox