Rediger...

Indledende runde:
Senest: 4 juni.
Mellemrunde: Senest 2 juli
kvartfinale: Senest 8 august.

HULSPILSREGLER SES HER

Hvis i har spørgsmål til dette, så kan i kontakte mig.

Boye Nielsen

mobil. 40337682

Mail. aYWJAZ2RheS5kaw==

Match Play i Torsdagsherrerne (hulspil)

Hulspilsreglement

Hulspil

1.
 Turneringen er en cupturnering.

2. Tilmelding til hulspilsturneringen sker ved indmeldelsen i Torsdagsherrerne. Senest 11 april.

3. Første rundes lodtrækning foretages den 13. april 2017.

4. Turneringen løber fra 13 april til 21 september 2017.

5. Indledende runde inden 4 juni. Mellemrunden inden 2 juli Kvartfinalerne skal være afviklet inden 8. august 2017

6. Der spilles med 7/8 handicap. Se omregningstabel på opslagstavlen i bagrummet. Laveste antal slag bliver nulstillet og trækkes fra i modstanderens antal slag, de resterende slag fordeles efter handicapnøglen.

7. Hulspilsmatch kan ikke afvikles sammen med anden TH-turnering (men må gerne spilles på samme dag).

8. Hvis der ikke er fundet en vinder inden den opslåede frist, er begge spillere diskvalificerede! Husk en gentleman, gir' matchen i hulspil, hvis han fx. ikke kan få aftalt spilledato i tide!!

9. Der er præmier til de 4 bedste i  Match Play turneringen (Vandrepræmie til nr.1).

10. De 4 semifinalister er deltagere i  Midspar Cup

11. Vinderen af en hulspilsmatch byder naturligvis på en øl i klubhuset.

12. Resultat skrives på TH tavlen eller sendes til aabQGdkYXkuZGs=
eller sms til 40337682