AFSLUTNING  2017                                                                                                 27-10-17

Allerførst tusinde tak for en hyggelig afslutningsfest. Vi var 38 tilmeldt til Generalforsamlingen og samme antal havde valgt at blive og spise til afslutningen bagefter,det mest triste ved generalforsamlingen var nok ,meddelelsen om at Middelfart Sparekasse ikke ønsker at være sponsor for vores årlige Turnering mod Horsens-Vejle og Odder, som skal afholdes på hjemmebane i år 01-09-2018,så husk datoen,hvis i måske skal spille eller også måske har i mulighed for at hjælpe til på dagen,der vil blive brug for en del folk for at få dagen til at forløbe godt,i må gerne give besked til den nye bestyrelse, hvis i har lyst til at give en hånd med.

Jeg vil gerne sige tak for et godt år i TH,en stor tak skal lyde til bestyrelsen,som har været super at arbejde sammen med,jeg ønsker den nye bestyrelse al mulig held og lykke med arbejdet fremover.

PS. Så skulle nogen kende til en sponsor til vores store turnering i år, henvend jer til THs nye Captain Boye Nielsen.

STOR GOLFHILSEN

Former Captain  Kim C Hansen.HOME MAKKERMATCH FINALE 2017                                                                     21-09-17

Den sidste sponsor turnering i år, finalen i HOME makkermatch skulle spilles på en meget våd bane, efter alt det regn vidste vi ikke om banen ville være åben, den havde været lukket næsten en uge op til. heldigvis blev hele banen åben om torsdagen så vi kunne spille finalen. 17 hold deltog i finalen,der var spænding i toppen da 3 hold lå til at kunne vinde finalen. efter en tur rundt på en tung og våd bane,kunne vi glæde os til en god middag. Indbagt mørbrad som igen var super tilberedt af Spoon.

Samlet vinder af Home Makkermatch 2017 blev Frank Lagoni og Morten Pedersen med en samlet score på 317 slag netto over 5 runder, runnerup blev Clavs Elmann og Mac. Alle resultater ses under Home makkermatch.

Der skal lyde en stor tak til Peter og John for deres sponsorrat til denne turnering med fine præmier, de meddelte også at de gerne ville være sponsor næste år. Mange tak.

Captain

LS mod TH  Sponsor GF forsikring ved Jens Peter Riis                                        22-08-17

LS mod TH er en hyggelig og vigtig turnering for begge klubber i klubben. Denne gang var det  LS som var vært, vi var klar denne Tirsdag i fint vejr og med godt humør,der kom desværre regn senere på runden,men det kunne ikke ødelægge det gode humør,alle kom godt rundt.Det  var de 10 bedste scores fra hvert hold som tæller til det samlede resultat. LS som var vært, havde også bestemt menuen som var forloren hare,tak til SPOON for god mad. der var præmier til de 10 bedste på hvert hold og nærmest alle par 3 huller.   Resultatet  af turneringen. TH vinder med et scoregennemsnit 36 point imod LS med et gennemsnit på 32,5 point. Så aben i buret beholder sin blå hue et år mere. Tak til LS for en god dag,vi glæder os til at være værter næste år.

En kæmpe stor tak til GF  ved Jens Peter Riis for de flotte præmier,han meddelte også at GF vil være sponsor næste år.TAK

Captain TH.


SPAR NORD Turnering                                                                                            10-08-17

Igen i år var Spar Nord vært ved en turnering i TH. 57 spillere var klar til at starte i flot solskinsvejr,endelig en tørvejrsdag i TH.Som det plejer at være er Claus Brandt vært ved denne turnering med mange og fine præmier.6 præmier i hver række og nærmest alle par 3 huller,der var også til længste drive på hul 18 og nærmest hul 18 i 2 slag.Det er bare flot at vi har så gode sponsorer i TH,der skal lyde en stor tak fra TH til SPAR NORD og Claus Brandt. Menuen var bestemt af sponsor,Wienerschnitzel mit alles,det smagte super godt,tak til Spoon for veltilberedt mad.

Resultater:

A-rækken                                                                           B-rækken

1 Frits Thorhauge 68  netto                                                  1 Kenneth Schlaikjær 69 netto

2 Bjarne Hansen   69 netto                                                   2 Frank Lagoni          70 netto

3 Lars Christensen 70 netto                                                  3 Keld Ankjær           71 netto

4 Peter Kjær         71 netto                                                  4 Jan Krog                72 netto

5 Michael L Jensen 71 netto                                                 5 Jens Valentin          74 netto

6 Benny Rasmussen 71 netto                                               6 Palle J Holt             75 netto

Længste drive Hul 18 Benny Rasmussen.    Nærmest flaget i 2 slag Hul 18 Michael L Jensen  593 cm.

Nærmest Par 3 Hullerne.

HUL 4 Peter Kjær 403 cm   HUL 8 Kenneth Schlaikjær 340 cm  HUL 12 MAC  51 cm HUL 15 Kim C  336 cm.

Stort Tillykke til alle vindere og igen en stor tak til Claus Brandt og SPAR NORD.

Captain 


Venskabsturnering mod Middelfart.                                                                         29-06-17

Som hvert år, ser vi frem til vores møde mod Middelfart,denne gang håbede vi på godt vejr,det så fint ud inden vi skulle ud,gunstart kl. 1530,og straks begynder det at regne,men vi er ved godt mod og håber på tørvejr,det bliver desværre kun til lidt sol og tørvejr.Men selv med det dårlige vejr,får vi en hygglig runde og godt humør på vores flight.Vi kommer ind efter 4 timer,der er desværre nogen som vælger at bruge 5timer på 18 hullers stableford,men vi er kun lige begyndt med maden da de sidste kommer ind.Alle får noget at spise, stor dansk bøf og kartofler.Igen god mad fra Spoon,mange tak.Efter spisning skulle der deles præmier ud til de 10 bedste spillere fra hvert hold,plac. findes på golfbox.

Den samlede holdsejr går til Fredericia med et gennemsnit på 37 stablefordpoint mod Middelfarts 32,1 point,så man kan godt kalde det en storsejr.Jeg vil gerne sige tusinde tak til Middelfartsparekasses Afd. i Fredericia for de flotte præmier.Særlig tak til Afd. direktør Henrik Troelsen og til Bent Kaisig.

Vi var i alt 71 spillere ude og havde en god dag på golfbanen,som virkelig stod flot og fik mange roser af vores venner fra Middelfart,vi glæder os til næste år,hvor vi skal til Middelfart.Vinspecialisten Mexican Scramble 2017.                                                                  10-06-17

Det er uden tvivl, en af de mest hyggelige turneringer i TH kalenderen.Alle vil selvfølgelig gerne vinde,men denne dag er det virkelig det sociale der er vigtigst,en hyggelig hold turnering uden man skal tænke på Brutto/Netto/Put til forskellige lister.Alle kom med godt humør og klar til en hyggelig runde,Sponsor var også klar til at spille med.Kim Svaneborg stillede op, desværre havde Helle ikke mulighed for at deltage i spillet,men kom senere til spisning og præmieoverrækkelsen.Vi startede i fint vejr,senere kom lidt vand fra oven.Da vi kom ind havde Johnny og Jane allerede grillet for os,så vi ikke skulle stå ude i regnen og grille vores mad,god grill buffet med lækkert tilbehør som det skal være,mange tak til Spoon.

Resultater fra dagens turnering.Spillet fra hvid tee.

Vinder i brutto med 67 slag                                                 Vinder i netto med 50 slag

MAC-WENG-HAMMELEV-FORMSGAARD                              DIXON-HØJLAND-JENSEN-LAGONI

Nærmest hul 4 Peter Kjær 70 cm.  Hul 8 Stig Engholm 442 cm. Hul 12 Kim C Hansen 214 cm. Hul 15Arno Jensen 156 cm.

Længeste drive på hul 18  Peter Kjær.

Der var meget flotte præmier fra Sponsor Vinspecialisten v. Helle og Kim Svaneborg,hvor jeg endnu en gang vil takke mange gange for de flotte præmier og ikke mindst det beløb som hvert år bliver indsat på THs konto.Tusinde tak 

Til sidst er det med stor glæde,jeg kan oplyse at Vinspecialisten er klar igen næste år.

Captain.

              

Venskabsturnering mod Vejle                                                                                     18-05-17

Først vil jeg gerne takker alle de THer, der tog med til Vejle for at forsvarer vores pokal,vi var 41 spillere.  Super flot.

Det skulle vise sig,at det blev første Torsdag uden blæst,så måske var kimen lagt til en sejr,vi var alle klar til at gøre vores bedste,det skulle desværre vise sig, ikke at være nok til at slå Vejle på Parken/Skoven,vi var en del som gerne ville give greens i Skoven skylden,som ikke var helt i top,nok undskyldninger, vi var bare ikke gode nok. Men en hyggelig runde med gode vejlefolk,skal siges at Vejle altid glæder sig til at spille mod os.Bedste spiller på banen den dag var sponsor som lavede 37p.

Vi tabte desværre pokalen, Vejle havde et gennemsnit på 34p. mod vores 31,4 så der var ingen tvivl.Der var præmier til de 3 første fra hver klub,fra Fredericia var det NC Hammelev 35p. Benny Rasmussen 33p. og Peter Kjær 32p.

Stor tak til STARK for de flotte præmier,og tak til restauranten for god mad.

Tak til Mens section i Vejle for en god dag,vi ses i Fredericia næste år.

Captain.

 


KVIK ved Morten Weng                                                                                                27-04-17

Så fik vi afholdt første sponsorturnering i år,der var stor tilmelding med 56 THer som var klar til at spille.Banen var ok i stand,det var mere om vejert ville holde,det blev en runde i næsten alle vejrformer,kun sneen blev væk. Men alle kom rundt,bagefter var der spisning,sponsor havde bestilt store winersnitzler og det var de,stor tak til SPOON for god mad.

Vil gerne takke Morten Weng og KVIK for de flotte præmier,en god dag på golfbanen.

Placeringer ses under Resultater 2017.

Captain.TH Captain                                                                                                           10-04-17       

Så kom vi endelig i gang ,det var lidt mere blæsende end vejrudsigten havde forudsagt,men der var stadig nogle som fandt vejen rundt ,til en god score.Det undre måske nogen at runden var tællende,det valgte vi at gøre selvom der skulle lægges op og vi havde en provisorisk green  på hul 3.

Denne uge spiller vi slagspil som der står i vores program,nærmest hul er i denne uge 4 og 15.

HUSK  TILMELDING til ugens turnering,ellers er ikke med i præmierækken på Torsdag,tilmelding på GOLFBOX.

Sidste chance for tilmelding til hulspil og home er Tirsdag 11-04-17,Tilmelding hertil på golfbox under Klubturneringer- Jannuar-TH tilmelding.Der vil i få to spørgsmål,om i vil deltage.

PS. der vil ikke være præmieoverrækelse på Torsdag. Den tager vi først på næste Torsdag,da flere spiller tidligt pga. Påsken.

Der foretages også lodtrækning til Hulspil på Torsdag.

Stor golf hilsen

Captain.

TH Captain Speaking

Turneringen i morgen Torsdag 06-04-2017.

Vi spiller stableford,nærmest hul 8 og 12

Dagens runde tæller til nettolisten.

Der kan lukkes huller i brutto mappen,dog ikke de huller hvor der spilles til provisorisk green.

Skulle der være forhindringer,så som huller der skal springes over af hensyn til arbejde på banen,vil runden ikke være tællende,check Golf klubbens hjemmeside.

Stor Golf hilsen.

Kim C

PS. Husk det i morgen er muligt at se og prøve den nye TH polo,prisen vil være 275 kr incl. logo.

Beløb skal indbetales på TH-Konto 0757-322 420 4719.

Husk at oplyse medlemsnr og skriv Polo.

Sidste chance for at prøve og bestille polo er Torsdag d.13-04-2017.
Ændringer 2017.

Scorekort afleveres kun i bruttomappen, hvis man spiller tidlig. HUSK at lukke huller for runden i bruttomappen.

Manglende tilmelding ikke med i dagens turnering, eller med i præmierækkerne.

I år er der kun 3 præmier i hver række.

HOME-MATCH vil der i år blive trukket lod.

Vi vil også bruge Facebook noget mere i år,jeg vil derfor opfordre flere til at gå på torsdagsherrenes gruppe.

LS og TH afholder i år PINK-CUP sammen,turneringen afholdes 24-06-2017 Tilmelding er åben på Golf-box.

PS. Har i spørgsmål er i meget velkomen til at kontakte mig.

Kim C Hansen. Z3RoLmtjaDlAZ21haWwuY29t

Glæder mig til vi alle kan komme i gang med golfen hver Torsdag.
Så fik vi POKALEN hjem til Fredericia. 20.05.2016

I vores venskabsmatch mod Vejle blev der spillet rigtig god golf, med rekorddeltagelse på 115 spillere, så det
indebar at der var dobbeltstart på 13 huller, men selv om vi var så mange spillere på banen, forløb matchen
uden den store ventetid, så flot klaret drenge.
Vi havde så flot en gennemsnits score som 38,0 for de 10 bedste THer flot gået, mod Vejles 37,2.
Stor tak til sponsor STARK v/Harding Skovgaard for flotte præmier, og SPOON for god mad, alt i alt en
vellykket golfdag.

Stor TH-hilsen
Captain


Årets spiller 2015

Tillykke til Kurt Nielsen

TH Captain Speaking

En fredag morgen kl 530 kom 35 THer ud i klubben hvor en bus blev godt pakket med tasker og Bags, for at køre til Hof Berg golf Club. For at få søvnen ud af øjnene havde Brian Therp sørget for kaffe og fint morgenbrød til alle. Tak for det Brian. Flights blev fordelt, og diverse tips og væddemål blev ordnet på vej derned. Vejret var fint og banen var også fin med gode greens. En svær bane for mange, og scores lå mellem 75 og 114. Netto. Captain og Benny R. lagde sig i spidsen med 75 slag. Da de sidste var kommet ind, efter 6 timers strabadser, eller hygge med de små skarpe, og de sidste Currywurst var spist, tog vi ind på Nordseeacademi hvor vi fik vores værelser. Efter omklædning kørte vi igen i klubben for at spise Jägerschnitzel. Et par stykker nåede ikke bussen. De var nok blevet træt af de mange slag de havde brugt. Maden var rigtig god, og i nogle timer blev der fortalt røverhistorier. Vi kørte hjem til Academiet ved den tid hvor det ikke var muligt at forstå hvad flere sagde. Nogle gik i byen, nogle samlede sig på værelserne og hyggede sig, andre direkte i seng.

Tidlig næste morgen fik vi rigtig fin morgenmad. Da bussen kørte ud på banen var alle med. Der var kommet et gevaldigt regnvejr om natten så banen var godt våd. Med oplæg og stableford blev der spillet i et fint tempo. Vejret var rigtig godt. Captain gik i førerbold med Benny Rasmussen, Bjarne Hansen og Kim C. Hansen., og de spillede fint alle 3.

Efter lidt tid på terrassen, blev bussen pakket og vi kørte hjemad. Regnskab i diverse tips og væddemål blev ordnet, og præmier uddelt. Slagspil minus stablefordscore gjorde at nr 2-4 blev N.C. Hammelev, Lars Christensen og Kim C. Hansen med 48. Ingen kunne dog røre Benny Rasmussen der med en score på 75-32, vandt med 43.

SE ALLE RESULTATER HER

Der var gode præmier fra GF - Cooks - Spoon - Cafe 7 og vinspecialisten.

Tak for en god og hyggelig tur.

Captain 

TH Captain speaking

Husk tilmelding til KVIK Lillebælt turnering, der afholdes torsdag den 21/5, senest tirsdag den 19.
På grund af banens tilstand, og at det er usandsynligt den bliver åbnet,
så er turneringen i morgen, 2april, aflyst. Vi må så håbe at vi kan starte den 9/4.
Hilsen
TH Captain