Sponsorturnering og modeshow v/Flair i LS den 5.9.2017

30.08.2017
Den 5.9.2017 præsenterer Flair i forbindelse med sæsonens sidste sponsorturnering efterårets trends.

Alle er velkomne til at deltage i modeshowet, som begynder kl. 20:30, tilmelding er ikke nødvendig.

Pink Cup Fredericia

Så har vi resultatet for Pink Cup Fredericia 2017
Vi har indsamlet 25.461 kr i alt, og det er et rigtig godt resultat.
Dejligt at byen bakker op om vores turnering, så vi kunne præsentere nogle flotte sponsorpræmier til vores lotteri. Vores lotteri indbragte 10.051 kr.  Auktion på weekendophold indbragte 1.500 kr.
På Ladies sections vegne vil vi gerne sige tak for den hjælp, vi har fået af Torsdagsherrerne til at lave så stor en turnering. Det var en uvurderlig hjælp.
Tak til alle jer der hjalp med at finde sponsorgaver og tak til alle jer, der deltog i turneringen.

Joan Hartvig, formand for LS

Klik her for at se sponsorer

Venskabsturnering mod Vejle i Vejle den 13.6.2017

Hej med jer i Fredericia. Vi glæder os til at se jer i Vejle. Greenfee den dag er 195,00 for jer. Mad og kaffe koster 100kr som betales via golfbox ved tilmelding. Nyd jer og Golfen til vi ses på Vejle banen til en hygsom match️
Kh Captain Kathrine Svendsen

LS informationsaften og modeshow tirsdag den 28.3.2017 kl. 19:00

Kom og se forårets golfmode for damer, tirsdag d. 28-3-2017

LS vil gerne invitere alle damer i Fredericia golfklub til modeshow ved golfexperten, Kolding. I forbindelse med modeshowet vil vi kort informere om vores klub og sæsonens program.

Arrangementet starter kl. 19.00 i klubhuset, hvor LS er vært ved en kop kaffe og lidt sødt.

Tilmelding via GolfBox, men du er også velkommen til blot at møde op.

Tilbud

Hotel Søpark’s golftilbud - Hotellet er blevet overtaget af Milling Hotels i februar 2015 og har fået en gennemgående renovering – både ud- og indvendig.

I hjertet af Lolland-Falster ligger Maribo, der med sin gamle bydel og sine smalle brostensgader samt ældre skæve huse, både charmerende og hyggelig.
Denne gamle velbevarede domkirke by byder på en unik atmosfære af fortidens minder og nutidens pulserende liv.

Vor unikke beliggenhed ved Naturpark Maribosøerne bevidner, at De befinder Dem på det naturskønne Lolland-Falster, der er rig på oplevelser ud over det sædvanlige.

Lolland-Falster og speciel Maribo er altid en besøg værd – lige meget på hvilken tid om året.

Vi arbejder sammen med følgende golfbaner:
Maribo Sø Golfklub                   www.maribogolf.dk
Falster Golfklub                          www.falster-golfklub.dk
Halsted Kloster Golfklub         www.halstedklostergolfklub.dk
Marielyst Golfklub                     www.marielystgolfklub.dk
Møn Golfklub                              www.moengk.dk

Eftermiddagskaffe & kage ∙ green fee
2-retters middag/buffet ∙ overnatning i delt dobbeltværelse ∙ stor morgenbuffet

Med et golfophold på Hotel Søpark følger der green fee med,som frit kan bruges til en af de 6 naturskønnegolfbaner fordelt på Lolland, Falster og Møn.

PRIS PR. PERSON:
1 overnatning samt 2 x green fee: kr. 949,-
2 overnatninger samt 3 x green fee: kr. 1649,-

Hotel Søpark ∙ Vestergade 29 ∙ 4930 Maribo
Tlf.: 54 78 10 11 ∙ mail: soepark@millinghotels.dk
Læs mere på: millinghotels.dk/ophold

Tilbud

KÆRE KLUB I KLUBBEN – ET GODT TILBUD TIL JER I 2017
Skal I arrangere en udflugt, med en oplevelse ud over det sædvanlige, så prøv at komme til dejlige Mariagerfjord Golfklub.
- Greenfee, løbende start evt. gunstart
- Dagens ret
Pris v/min 20 pers.: 250 kr. for hverdage, 300 kr for weekends/helligdage. Flexmedlemmer er velkomne med et tillæg på 200 kr.
Ønskes morgenmad inden start, pose med baneforplejning eller andet, er I altid velkommen til at ringe og få et tilbud.
Kontakt Birte, på mail: sekretariat@mfgk.dk eller tlf. 72190049
Ønskes overnatning, så prøv http://golfoggourmet.dk/. Eller blot ring og forespørg.

LS-afslutning den 8.10.2016

Husk at tilmelde dig LS-afslutningen lørdag den 8.10. Pigernes Verden er sponsor for 9-huls turneringen og kommer og fortæller lidt om vintersæsonens trends.

Efter turneringen er der generalforsamling og spisning.

Birdie-præmier i sæsonen 2016 (6.4.2016)

Laver du i en LS-turnering en eller flere birdies, vinder du en birdiebold med mærket 'Birdie' pr. turnering. Noter gerne et B ud for din birdiescore på dit scorekort, det letter arbejdet med at løbe samtlige scorekort igennem for birdies.

LS-polo (6.4.2016)

Igen i år kan du købe en polo med Ladies Section logo til en stk. pris på 280 kr.

Poloen er af mærket CB Dry Tec Kelowna og LS-farven er nr. 601 (lys grøn). Poloen findes også i mange andre farver.

Ønsker du at bestille, kan du finde billede og bestillingsseddel på LS' opslagstavle i bagrummet (fra 10.4.2016).

Pink Cup polo (6.4.2016)

Pink cup tilbyder salg af polo. Beløbet for polo-trøjen indgår i det samlede indsamlingsbeløb til brystkræftsagen.
Ønsker du at bestille en Pink Cup polo, så skriv til ladiessection@gmail.com med oplysning om
medlemsnr., navn og størrelse inden 1. maj 2016. Så bestiller vi samlet.

Se mere her: https://www.cancer.dk/pinkcup/for-turneringsledere/pink-cup-polo/

Resultatet af Pink Cup

Det samlede beløb til Kræftens Bekæmpelse blev i år på godt 14.000 kr. Tusind tak til alle, som støttede den gode sag, både de som købte lodder, deltagere i selve turneringen og ikke mindst alle sponsorer.

Husk at tilmelde jer til sponsorturneringen v/Pigernes verden den 26.5.2015 kl. 15:30 (gunstart)!

Husk at tilmeldingsfristen er søndag den 24.5. i golfbox.

Sæsonens første sponsorturnering v/Hårværk afvikles
28.4.2015 kl. 15:30 (gunstart)

Husk tilmeldingsfristen er søndag den 26.4. i golfbox.

Invitation fra Himmerland til damer over 25 år