Tidsbestilling

Fredericia Golf Club har tidsbestilling via golfbox (golf.dk). Her kan du læse de vigtigste ting om tidsbestillingen i FGC.     

Hvornår 
 
Der er tidsbestilling på alle dage fra kl. 07.00 til kl. 20.00
 
Hvordan
 
 
 
 
Via golfbox med personligt DGU-login, via touchscreen i klubben med personligt DGU-login, via henvendelse til sekretariatet på telefon 7592 3033 i kontortiden (Benyt kun telefonisk henvendelse i nødstilfælde.)  
 
Hvor ofte 
 
 
 
6 tider 3 uger frem - Book dine tider i god tid, så er du næsten sikker på at kunne spille på det ønskede tidspunkt. Dette gælder især ved booking til klubber-i-klubben. 
 
Hvilke tider
kan bookes
 
Ledige tider i golfbox - Der skal være minimun 4½ time imellem to bookede tider.  
 
Blokbooking
(flere tider)
 
Kan kun foretages via sekretariatet 
 
 
Sambooking
 
 
 
Book sammen med andre så flest muligt kan få en tid. Især i klubber-i-klubben er det nødvendigt med sambooking, så også andre kan benytte vores smukke bane på en K-i-K spilledag. Og du møder nye golfvenner på en let måde :-)
 
Kvittering 
 
 
En fra hver booking på en tid skal kvittere for tiden senest ti minutter før tee-off - Ellers slettes bookingen og retten til start er mistet.   
 
Kontrol 
 
Der foretages løbende kontrol af starttider, der ikke kvitteres for. 
 
Starthul og
antal 
 
Tiden gælder kun 1. teested og der må kun startes en flight pr. booket tid. 
 
 
Ledige tider 
 
Der må IKKE spilles på ledige tider uden booking. 
 
 
Afbud 
 
 
 
Meld afbud på samme måde som ved booking og gør det så snart du er klar over, at du ikke kan/vil benytte en booket tid. Så kan klubkammerater eller greenfee gæster få glæde af den ledige tid. 
 
Uforudsete
forsinkelser 
 
Ved uforudsete forsinkelser af starttider pga. ikke planlagte banelukninger (f.eks. tåge, kraftig regnvejr og torden), er tiden tabt. Book venligst en ny tid.