Velkommen til Fredericia Golf Club

Som formand for klubben vil jeg gerne byde dig hjertelig velkommen i Fredericia Golf Club
Jeg håber, at vores hjemmeside giver dig alle relevante oplysninger om golfbanen og klubben, så du får lyst til at besøge os som green fee gæst eller til at etablere dig som medlem af klubben.

Golfbanen er nu ved at antage den form, vi har ønsket os. De første 9 huller ligger i forholdsvis fladt terræn med høje træer som adskillelse mellem de enkelte huller. De sidste 9 huller ligger i et flot kuperet terræn med søer og hazader i spil på de fleste huller.

Vores restaurant og café har tilpasset sine åbningstider således, at du både før og efter din runde kan slappe af og nyde forholdene med udsigten over hul 17 og 18.

Så velkommen til Fredericia Golf Club.

Jan Bonfils