Greenfeeregler 2017

Følgende kan spille greenfee på 18-hullers banen i Fredericia Golf Club:

Medlemmer fra DGU klubber
Alle med gyldigt DGU-kort.

Medlemmer fra ikke-DGU klubber (Danske)
Medlemmer fra danske ikke-DGU klubber er ikke berettiget til greenfeespil på 18-hullers banen i Fredericia Golf Club.

Medlemmer fra udenlandske klubber
Følgende kan spille greenfee på 18-hullers banen i Fredericia Golf Club:

Alle medlemmer af en golfklub, hvor følgende betingelser er opfyldt:
  • Medlemmet har et medlemskort til den udenlandske klub. (Medlemskortet skal være opdateret med aktuelt årgangsmærke.)
  • Medlemmet skal betale fuldt kontingent – d.v.s. man er ikke på nedsat kontingent eller rabatordning p.g.a fjernmedlemskab.
  • Medlemmets klub skal have en golfbane.
  • Medlemmet har fuld ret til spil på egen hjemmebane og skal ikke betale greenfee i egen klub
Medlemmer fra Internet klubber (Danske og udenlandske)
Medlemmer fra Internet klubber er ikke berettiget til greenfeespil på 18-hullers banen i Fredericia Golf Club.

Egne medlemmer med hverdagsmedlemsskab
Bestyrelsen har besluttet, at FGC-medlemmer med hverdagsmedlemsskab kan spille mod at betale ½ greenfee i weekender og på hellligdage. Begrænsningen gælder kun på 18-hullers banen. Der kan spilles frit på Par-3 banen.