Greenfee 2017

Lavsæson:

24. marts til 21. maj 2017 samt 1. september til 31. oktober 2016:

Kr. 300,- På alle hverdage
Kr. 350,- Lørdag, søndag og helligdage 9:00 – 12:00
Kr. 300,- Lørdag, søndag og helligdage alle andre tider

Højsæson:

22. maj til 31. august 2017:

Kr. 350,- På alle hverdage
Kr. 400,- Lørdag, søndag og helligdage fra kl. 9:00 til 12:00
Kr. 350,- Lørdag, søndag og helligdage alle andre tider

Juniorer u/18 halv pris - Fredericia Golf Club er medlem af DGU's juniorordning "3 for 1"

Gæstegreenfee:

Medlemmer af FGC kan medtage 1 gæst pr. runde, hvor der gives 50 % rabat på den aktuelle pris i GolfBox. Et medlem af en anden golfklub kan kun spille som gæst hos et FGC medlem 3 gange pr. sæson. FGC-medlemmet anfører sit navn og medlemsnr. ud for gæsten i greenfee bogen, og spiller sammen med gæsten på alle 18 huller. Aftalen gælder ikke for Fleksmedlemmer.

Golfhäftet og TeeTime Kortet:

Fredericia Golf Club accepterer begge ordninger, men ikke fra F-medlemmer. Der ydes rabat på den vejledende pris og ordningen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Træningsbolde:

Polet til boldautomat kan købes i sekretariatet, i shoppen eller i caféen.
En polet á kr. 20,- giver ca. 35 bolde i vores boldautomat.

Par-3 banen / Pay & Play

Kr. 100,- Senior alle dage uden lån af udstyr
Kr. 50,-   Junior u/18 alle dage uden lån af udstyr
Kr. 150,- Senior alle dage med lån af udstyr
Kr. 100,- Junior u/18 alle dage uden lån af udstyr

Par-3 banen er lukket alle mandage mellem kl. 17.00 og kl. 19.30.

Ficness Gæster - Greenfee Pay and Play banen

Ficness gæster alle dage (uden lån af udstyr)                     kr. 50,- (Normalt kr. 100,-)
Ficness gæster u/18 år alle dage (uden lån af udstyr)          kr. 25,- (Normalt kr. 50,-)
Ficness gæster alle dage (med lån af udstyr)                      kr. 75,- (Normalt kr. 150,-)
Ficness gæster alle dage u/18 år (med lån af udstyr)           kr. 50,- (Normalt kr. 100,-)

Alle Ficness gæster skal registrere sig i klubbens greenfeebog, vejledning til indskrivning findes ved siden af bogen. Under kolonen bemærkning noteres "Ficness Gæst" ved spil.

Golfudstyr kan findes i klubbens buggyrum (ved siden af cykelstativet) døren er åben fra kl. 06:00 til 22:00 hver dag. Der skal altid medbringes syneligt bevis på medlemskab af Ficness.

Vi ønsker alle Ficness gæster god fornøjelse med vores elskede golfsport

Venskabsklubber:

Fredericia Golf Club har rabataftaler med nedenstående klubber, og deres medlemmer er velkomne til at spille 18-hullersbanen til følgende priser:

Klik her for at læse mere om klubbens rabataftaler