GREENFEEKLUB E20

De fire golfklubber Fredericia Golf Club, Kaj Lykke Golfklub i Bramming, Vejen Golfklub og Golfklubben Lillebælt i Middelfart har pr. 1. april 2014 stiftet ”GREENFEEKLUB E20”.

Frem til 1. maj 2017 har alle fuldtidsmedlemmer af Fredericia Golf Club mulighed for at købe medlemskab i ”Greenfeeklub E20” til en forårs pris på 495 kr. Efter 1. maj 2017 er prisen 695 kr. Et medlemskab af greenfeeklubben giver adgang til frit spil på alle fire baner indtil 31. december 2017.

Fredericia Golf Club er trådt ind i samarbejdet med det formål at udvide tilbuddet til klubbernes fuldtidsmedlemmer. Mange FGC medlemmer efterspørger flere baner at spille på, og fordelen ved greenfeeklub E20 er, at når kontingentet er betalt, så skal man ikke ”ha’ pungen op af lommen”, når man har lyst til at spille en anden bane end hjemmebanen.

Vi håber at mange af vore medlemmer vil tage tilbuddet til sig.

Medlemskab af ”Greenfeeklub E20” kan opnås ved henvendelse til klubbens sekretariat på e-mail bQ==lQGZyZWRlcmljaWFnb2xmY2x1Yi5kaw== eller telefon 7592 3033.