Store FGC præstationer

Denne side er dedikeret til flotte præstationer i officielle turneringer fra FGC-golfere. I Hall of Fame optages præstationer udover det sædvanlige, hvor Fredericia Golf Club opnår positiv omtale for godt golfspil.
DM for to generationer 2010
Man må jo nok sige, at to x Nielsen har været dominerende i deres kategori de sidste mange år. I 2010 blev mesterskabet spillet i Skærbæk Mølle og det blev til den 4. sejr til parret fra FGC.
Stort tillykke med jeres præstation !
DM for to generationer 2009
Så lykkedes det for tredje gang i træk Camilla og Kurt Nielsen - far og datter - at blive danske mestre for to generationer.
Konkurrencen blev spillet på Storstrømmens Golfbane ved Nykøbing Falster i hård vind og over 27 hullers foursome.

Efter de første 18 huller lå det fredericianske par på en førsteplads med en runde i 74 (+2) blot ét slag ned til nummer to.

Nævnes skal også, at Camilla og Kurt Nielsen lavede en flot eagle (2 under par) på hul 10.

- Da spillerne gik ud på de sidste ni huller, var det blæst endnu mere op, men far og datter spillede igen godt og stabilt og klarede sig gennem de sidste ni huller i plus 3, så de i alt sluttede 5 over par - fire slag bedre end de samlede toere.
DM for to generationer 2008
Søndag den 17. august 2008 gjorde de det så igen :-)) Kurt og Camilla Nielsen genvandt DM i 2 generationer i klassen "øvrige", som er far/datter, mor/søn, mor/datter eller bedsteforældre/barnebarn.
I Hjørring Golf Club blev det til en score på +9 for Kurt og Camilla i 27 hullers foursome slagspil brutto fra backtee, hvor parret brugte 76 slag i første runde og senere 40 slag på de sidste 9 huller. Dette var to slag bedre end de to næste par, der sluttede i +11. Landsholdsspilleren Sara Monberg og moderen Helle Eriksen havde et forspring på 3 slag efter en flot første runde i 73 brutto, men det blev kun til en score på 45 slag for parret på de sidste 9 huller.
Super godt gået - Vi er stolte af jer !!
DM for to generationer 2007
Søndag den 5. august 2007 fik Fredericia Golf Club de første danmarksmestere i golf. Kurt og Camilla Nielsen vandt DM i 2 generationer i klassen "øvrige", som er far/datter, mor/søn, mor/datter eller bedsteforældre/barnebarn.
På Vestfyns Golf Clubs smukke bane i Glamsbjerg spillede Kurt og Camilla 27 hullers foursome slag-spil brutto fra backtee i den flotte score af 7 over banens par. Parret brugte i alt 115 slag i turnerin-gen og det var 8 slag bedre end runner-up i mesterskabet.
Stort tillykke til Kurt og Camilla med denne fantastiske præstation !!