Medlemstilbud fra Holst Sko / Ecco
Afhent en talon ved Ecco udstillingen i FGC. Udfyld den med reference nummer på den ønskede sko og medbring den i butikken, så giver vi dig 10% rabat.

Kontakt os og oplys reference nr. / størrelse, så er du sikker på at vi har skoen klar, når du kommer - og du er hurtigere tilbage på golfbanen.

Medlemstilbud fra SD Sikring
SD Sikring vil gerne tilbyde dig som medlem af Fredericia Golf Club at sikre dine værdier til en favorabel tilbudspris, samtidigt med at du støtter klubben med et mindre økonomisk tilskud.

Vi mener at du skal vælge en alarmløsning som DU ejer, og have en billig professionel drift løbende – dette giver på sigt den bedste og billigste løsning.

Samarbejdsaftale med Bravo Tours
Køber du din kommende golfferie gennem Bravo Tours, støtter danmarks største udbyder af golf rejser Fredericia Golf Club med et fast beløb pr. solgte rejse.

Bravo Tours pointere at støttebeløbet til Fredericia Golf Club ikke er indregnet deres rejsers pris men udelukkende reducere deres fortjeneste.

Rikke Friis Lauritsen
Medlem Rikke Friis Lauritsen tilbyder medlemmer af Fredericia Golf Club 20 % rabat på hendes behandlinger. Klik her for at læse mere