FGC Samarbejdspartnere

Golfsporten har igennem en årrække været inde i en rivende udvikling - større end alle andre sportsgrene. Og fremgangen og interessen i samfundet for golfspillet er i fortsat fremgang. Spillet appellerer til folk i alle aldre - og vi er nu over 150.000 spillere i Danmark mod 35.000 i 1990. I Fredericia Golf Club er der 1000 aktive spillere som benytter henholdsvis mester-skabsbanen, 9-hullers banen samt klubbens træningsområder - Driving Range, puttinggreens og indspilsgreen. 

Udover de aktive spillere besøges Fredericia Golf Club af over 4000 gæstespillere, der udover at spille på banerne også benytter træningsområderne. 
At blive samarbejdspartner med Fredericia Golf Club rummer derfor gode eksponerings-muligheder. Ydermere tilbyder vi vore samarbejdspartnere mulighed for at blive medlem af vor Erhvervsklub. 

Fredericia Golf Club danner i kraft af klubbens faciliteter og spændende og aktive udfordringer på vor smukke golfbane den perfekte ramme for afholdelse af firmaarrangementer.

Kontakt Golf Manager Martin Libak via - bWxAZnJlZGVyaWNpYWdvbGZjbHViLmRr - for aftale en uddybende præsentation af hvad vi kan tilbyde i Fredericia Golf Club.

Klik her for at se de nuværende samarbejdspartnere
Klib her for at læse om hvordan din virksomhed bliver samarbejdspartner