Prøv Golf Arrangement

Firmaer, institutioner, foreninger, skoler og private grupper kan bestille et ”prøv golf arrangement”, hvor man under kyndig vejledning bliver introduceret til og instrueret i golfspillets regler, sikkerhedsregler, forskellige slag og efterfølgende prøver at spille på Fredericia Golf Club’s smukke og svære 9- hullers bane.

Et ”prøv golf arrangementer” varer ca. 3-4 timer og har følgende program
  • velkomst og introduktion til golfspillet. Herefter inddeles deltagerne i max. 3 hold.
  • instruktion i de forskellige slag på hhv. puttinggreen, indspilsgreen og driving range under ledelse af instruktør.
  • spil på par-3 banen i 4-mandshold.
Prisen pr. person er kr. 200,- uanset antal, (dog skal der min. være 10 deltagere) og beløbet dækker:

• instruktion ved uddannet instruktør
  • green fee
  • leje af udstyr
  • bolde og tees
Prøv golf arrangementerne afholdelse i perioden 1. maj til 1. oktober.

Kontakt sekretariatet på telefon 7592 3033 for flere oplysninger eller bestilling af et "prøv golf arrangement"