Samarbejdspartner med FGC

En samarbejdsaftale om profilering i Fredericia Golf Club er andet og mere end profilering af virksomheden og dens produkter. Det er også en adgangsbillet til et netværk af virksomheder, der med golfsporten som en væsentlig medspiller ser de indlysende fordele ved at kombinerer traditionel markedsføring med spændende og oplevelsesrige firma begivenheder.

Company Day og arrangementer
I Fredericia Golf Club har du mulighed for at afholde dit næste golf arrangement og inviterer dine golfspillende kunder til en herlig dag med golfturnering, forplejning og præmier...
Konference, møder og selskaber
Hold din næste konference, møde eller selskab i naturskønne omgivelser i Fredericia Golf Club. Vi råder over 3 møde/selskabs lokaler med plads til henholdsvis 12 personer, 36 personer og 60 personer.