Medlemsfordele for fuldgyldige medlemmer

Par 3 banen

Fuldt betalende medlemmer af FGC er altid velkomne til at invitere ikke-golfspillende gæster til at afprøve spillet GRATIS på klubbens træningsfaciliteter og eller 9-huls pay and play bane. Golfudstyr kan i forbindelse med prøvespil lånes gratis af klubben.

Leje Buggy

Alle fuldgyldige seniormedlemmer i FGC kan leje en golfbuggy for kr. 150,- pr. runde eller erhverve sig et årskort med ubegrænset brug for kr. 2.000,-. Bestilling af buggy sker via tidsbestilling på golfbox, afhentning af nøgle sker ved henvendelse til sekretariatet.

Samarbejde med Ficness
Medlemmer af Fredericia Golf Club har mulighed for at melde sig ind i FICNESS, og gøre brug af alle FICNESS’ faciliteter for 199,00 kr. (normalpris 279,00 kr.). Indmeldelse 149,00 kr. og depositum på armbånd 100,00 kr.
I januar 2016 er der dog mulighed for at spare indmeldelsesgebyret.

I FICNESS kan man:
  • Gøre brug af svømmehal indenfor offentlig åbningstid (badeland mod tilkøb af billet hertil)
  • Booke bowling- og keglebaner
  • Booke badminton og bordtennisbaner
  • Booke sig på alle hold i FICNESS – aqua, holdsal og bikelokale
  • Benytte sig af FITNESS-lokalet i hallens åbningstid.

Ønsker medlemmer  af Fredericia Golf Club at være medlemmer, kan de oprette sig her. Herefter henvender medlemmet sig i receptionen ved svømmehallen, hvor man foreviser medlemsbevis  eller rekvisition fra Fredericia Golf Club. De vil fra receptionen være behjælpelig med at tilkoble det rigtige abonnement.

Samarbejde med Hotel Trinity

Trinity tilbyder medlemmer af Fredericia Golf Club 10% rabat på bestemte ydelser.

Klik her for at tilbudet fra Hotel Trinity.

Samarbejde med Zeiss Nyt Syn Spetzler Optik:

Fredericia Golf Club har lavet en ny samarbejdsaftale Zeiss Nyt Syn Spetzler Optik.
Aftalen er lavet således der er fordele, for både klubbens medlemmer, for Fredericia Golf Club og for Zeiss Nyt Syn.

Medlemmer af Fredericia Golf Club og deres Husstand  får 15% rabat, på vejledende udsalgspriser, ved køb af briller og solbriller. Rabatten gælder ikke ved i forvejen nedsatte varer eller i forbindelse med andre rabatter. Kontaktlinsebrugere  får  10%  rabat   på nyoprettet   kontaktlinseabonnement.

Fredericia Golf Club vil ved hvert køb der foretages af golfklubbens medlemmer/deres husstand inkassere et beløb til Klubben .

Vi opfordre alle medlemmer til at benytte Zeiss Nyt Syn Spetzler Optik og husk at medbringe DGU kortet i forbindelse med køb.