Flexmedlemskab

Fredericia Golf Club har som de fleste andre DGU-klubber indført et flexmedlemskab. Der er helt specielle regler forbundet med et flexmedlemskab og disse er:

• Du får et DGU-kort - mærket F-medlem.

• Du får 10 stk. greenfee billetter til 9 huller i FGC. Disse kan også bruges til fem 18 hullers runder.
    Ved spil i weekender og på helligdage mellem kl. 7.00 og kl. 14.00, skal der bruges 2 billetter, uagtet der kun spilles 9 huller.

• Greenfee billetterne er personlige og kan ikke overføres til næste sæson.

• Flexmedlemmer kan udover brugen af de 10 greenfeebilletter spille ubegrænset i FGC mod betaling af greenfee.

• Flexmedlemmer har frit spil på 9-hullers banen alle dage

• Flexmedlemmer kan deltage i åbne klubturneringer mod betaling af greenfee og turneringsfee.

• Flexmedlemmer kan ikke være medlem af en klub-i-klubben i Fredericia Golf Club. Dog optager klubben veteran par 3 klub flexmedlemmer.

• Flexmedlemmer kan frit benytte alle klubbens træningsfaciliteter.

• Flexmedlemmer kan ikke benytte FGC's greenfeeaftaler med andre klubber

• Flexmedlemmer kan ikke medtage gæster i FGC under gæstegreenfee ordningen.

• Flexmedlemmer har stemmeret på generalforsamlingen i Fredericia Golf Club.

• Ganske få klubber i Danmark accepterer ikke F-medlemmer som greenfeegæster - Undersøg dette før greenfeespil !