Vejledning til start af simulator

HUSK AT SKRIVE JER PÅ SIMULATOR ”GREENFEE” ARKET FØR START!

Dette gøres af hensyn til sekretariatets registrering af simulatorens brug.

 

Når du står i simulatoren, kan du finde el kontakten på bagvæggen, sæt el kontakten på I. Simulatoren starter, der kommer lys i betjeningssøjlen og lyd på ventilatoren.
 
Sæt den ”gule” nøgle i nederste lås på betjeningssøjlens top og drej nøglen til vandret, løft låget og tag fjernbetjeningen til projektoren. Nøglerne hænger i en snor på væggen ved betjeningssøjlen.
 
Stil dig midt i simulatoren og kig op på projektoren. (hænger i en kasse oppe unde loftet, et stykke nede mod bagvæggen) Over projektoren sidder et spejl, hvor du kan se en rød lampe, peg fjernbetjeningen mod projektorens front og tryk en eller to gange på knappen til venstre for fjernbetjeningens oplyste display, hvor der står ”Power Toggle”. Mens du venter 5 sekunder bliver lampen nu grøn, hvorefter projektoren langsomt varmer op og begynder at kaste et billede op på spilleskærmen. (læg fjernbetjeningen ned i rummet mens der spilles)

Nu er du klar til at til at lave spille opsætning på betjeningssøjlens touch/display ved hjælp af musepladen. (mouse pad) Sæt den blanke nøgle i lågets øverste lås og drej til vandret, hvis den ikke allerede er drejet til vandret. Tryk på Golf på displayet og vent lidt!

Tryk på Til Start på displayet. På spilleskærmen vises nu 4 vandrette bjælker, hvoraf den ene er grøn, flyt ved hjælp af musepladen den grønne farve til SETUP og tryk derefter på Touch Me på displayet. På spilleskærmen vises nu en del indstillingsmuligheder for opsætning af spillet.

Flyt den grønne farve til bjælken PLAYERS. Tryk derefter på Touch Me display.
 
Brug vejledning til indtastning af spillernavne og teesteder på næste side.

Tjek at opsætningen står på STROKEPLAY og DISTANCE IN METERS. Flyt så den grønne farve til NEXT og tryk på Touch Me.
 
Flyt den grønne farve til DONE og tryk på Touch Me. Tryk på NEW GAME på display og du er nu klar til at spille. Vær hele tiden opmærksom på hvis tur det er til at spille.

Vigtigt: Du må kun bruge en ren bold uden spritmarkeringer, dette for at undgå tilsmudsning af slagskærmen. Bolde fyldt med logo mærker er sværere at se for kameraerne!
Husk at fjerne gummi tee og bolde fra ”kameraområdet” med det samme efter drivet.  Hvis der går for længe mellem aktivitet i spil, går skærmen i dvale, tryk på RESUME på displayet og du er tilbage i spillet igen.


Du skal bruge: Indtastning af antal PUT 1 – 2 - 3, følg anvisningerne på spilleskærmen. Du kan frit bruge OVERWIEW funktion, MULLIGAN og SCORE under hele spillet. Du kan bruge MULLIGAN funktionen til at rykke tilbage, hvis der er gået ”ged” i indtastning af antal put, inden den næste spiller putter. Hvis der er fejl på sidste spillers put, kan man først bruge MULLIGAN når den har skiftet til næste hul.
 
Når du/I er færdige med at spille skal man trykke på EXIT og kan så starte forfra!

Hvis der ikke er booket spillere efter du er færdig med din spilletid, skal du slukke simulatoren inden du forlader den. Du slukker bare på el kontakten og alt er slukket. HUSK at slukke lyset i det store træningslokale og låse efter dig når du går!
 
God fornøjelse med spil på Golfsimulatoren.

7. Vejledning til indtastning af spiller navne og teested.

 
Flyt den grønne farve til bjælken PLAYERS. Tryk derefter på Touch Me display, hvis du ikke allerede er der.

Skriv navne (kun initialer) på spillere på følgende måde.
Ved at flytte rundt på spilleskærmen med det sorte felt/cursor, ved hjælp af musepladen, kan man få indtastet initialer på en spiller og det teested spilleren skal spille fra.
Flyt feltet/cursoren til NEW og tryk Touch Me displayet.
Dette gentages for det antal spillere der skal deltage. (Maks. 4 spillere)

HUSK: Hver gang man har indtastet initialer for en spiller SKAL man også flytte musen til indtastning af teested for spilleren.
 
For at fjerene spiller navne fra tidligere spillerunder:
  1. Flyt cursor til REMOVE og tryk Touch Me display.
    Fjerner spiller initialer fra den sidste af de tidligere spillere.
  2. Flyt cursor til PREVIUS og tryk på Touch Me på display.
    Cursoren rykker frem til næstsidste spillers initialer, gentag punkt 1. for at fjerne initialerne.
  3. Hvis der er behov for at udskifte en eller flere spillere og fortsætte med allerede indtastede spillere kan man flytte til den/de spilleres initialer der skal fjernes/udskiftes ved at bruge PREVIUS. Flyt cursor til DELETE og tryk Touch Me display dette fjerner den aktuelle spiller og en ny kan indtastes, husk også teested.