Driving Range

Fredericia Golf Clubs primære træningsanlæg er Driving Range. Den ligger lige ved parkeringspladsen og tæt på 1. teested på mesterskabsbanen.

Længden er ca. 220 meter, så kun de længstslående løber tør for plads her. Bredden er ca. 100 meter og der er afstandsmarkering for 92 meter, 112 meter, 139 meter og 152 meter. Udslag foregår primært fra de 14 udslagsmåtter, hvoraf 4 er overdækket.

Træningsbolde
Benyttelse af træningsbolde er gratis for medlemmer der har et chipkort (Depositum kr. 200,-) til boldautomat.
Gæster kan købe en polet der giver ca. 35-40 bolde i sekretariatet. En polet koster kr 20,00.

Ordensregler
For at holde Rangen i bedst mulig stand, vil vi bede Jer alle respektere følgende:

1: Al udslag foregår fra måtter. Man kan sætte tee´s fast i måtterne.

2: Ønsker man at slå fra græs, kan området for enden af flisegangen benyttes.

3: Udslag fra græs foran måtterne er ikke tilladt.

4: Sæt venligst kurvene på plads ved boldautomaten efter brug.

5: Resektér venligst boldopsamleren, når der samles bolde sammen.

6: Mandag og torsdag aften lukkes driving range klokken 19:00, så området kan samles helt fri for bolde og greenkeeperne kan klippe græsset de efterfølgende morgener. boldautomaten vil være slukket og der kan ikke trækkes bolde.