Konference, møder og selskaber i FGC

Hold din næste konference, møde eller selskab i naturskønne omgivelser i Fredericia Golf Club. Fredericia Golf Club råder over 3 møde/selskabs lokaler med plads til henholdsvis 12 personer, 36 personer og 60 personer. To af vores lokaler kan slås sammen således der kan blive plads til 120 personer.

Fredericia Golf Club råder over AV-Udstyr, projektor, lærred og flip-over papir som kan opsættes i alle 3 lokaler.

Klubbens restaurationsforpagter Restaurant Spoon står for udlejning af lokalerne og forplejning.

Kontakt Restaurant Spoon på på e-mail a29ra2Fub2tAbWFpbC1vbmxpbmUuZGs=, telefon 2726 5110 eller klubbens sekretariat på 7592 3033 hvis du ønsker at afholde dit næste møde eller selskab i naturskønne omgivelser.