Begynderforløb sensommeren 2017 - En god start på golf

03.03.2017
Det er nemt og GRATIS at komme i gang.

Vi tilbyder dig et gratis prøvemedlemskab, og i prøveperioden behøver det ikke at koste noget, fordi vores tilbud indeholder følgende: En velkomstpakke med golfhandske, golfbolde, pitchfork, golftees og regelbøger.

Sensommerens 3 hold starter på følgende datoer og ved at klikke på linket herunder kan du finde et detaljeret program for alle hold.

Hold 8 weekendkursus med opstart Lørdag den 19. august
Hold 9 6 ugers kursus med opstart Tirsdag den 22. august
Hold 10 6 ugers kursus med opstart Torsdag den 24. august

Klik her for at se hele programmet for sensommeren 2017

Tilmelding via bWxAZnJlZGVyaWNpYWdvbGZjbHViLmRr eller telefon 7592 3033.

Du skal som udgangspunkt selv sørge for golfudstyr i forbindelse med dit prøvemedlemskab. Vi kan hjælpe dig med udstyr på 2 forskellige måder:

• Vi kan tilbyde et fint begyndergolfsæt (1 kølle, 5 jern og en putter) for kr. 1.249,-.

Hvis det viser sig at du ikke bliver grebet af golf spillet køber vi med glæde dit golfsæt tilbage for kr. 750,- så længe sættet tilbageleveres i fornuftig tilstand.

• Du kan leje et lettere brugt golfsæt af klubben for kr. 495,-
Du er naturligvis også velkommen til selv at finde golfudstyr. ”Golf kan være svært at lære” derfor anbefaler vi dig at starte din golfkarriere med fornuftigt udstyr.